in

Απάντηση Γιδάκου μέσω Gazzetta.gr: «Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση, από τη μέρα που χρησιμοποιούν το πρόσωπό μου τα κανάλια»

Ο καρατέκα Νίκος Γιδάκος, μέσω του Gazzetta, μιλά για το μαρτύριο που ζει ο ίδιος από τη μέρα που του πρόσωπό του σχετίστηκε από αρκετά κανάλια με εκείνον που έχει το σύλλογο, μέσα στον οποίο έχασε τη ζωή του ο Βασίλης Τόπαλος.

Στις 2 Ιανουαρίου, έγινε γνωστό ότι ο 16χρονος πυγμάχος Βασίλης Τόπαλος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε αγώνες σπάρινγκ. Η υπόθεση πλέον εξετάζεται και από τον Αρειο Πάγο.

Ωστόσο, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα που έχει προκύψει μέσα απ’ αυτήν την υπόθεση απίστευτου πένθους. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν το πρόσωπο του Νίκου Γιδάκου του καρατέκα ως εκείνον που έχει το σύλλογο στον οποίο χάθηκε το νεαρό αγόρι.

Το απίστευτο αυτό λάθος προέκυψε από απλή συνωνυμία, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Γιδάκο πλέον να θέλει να βρει το δίκιο του μέσω της νομικής οδού, ενώ μέσω του Gazzetta μιλάει για την κόλαση που ζει από τη μέρα που το πρόσωπό του συνδέθηκε μ’ αυτήν την υπόθεση.

Η δήλωση του Νίκου Γιδάκου στο Gazzetta:

«Κατ’ αρχάς αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να στέλνεις το παιδί σου να αθληθεί και να μη γυρίζει ποτέ σπίτι του. Μιλάμε για ένα αγόρι 16 ετών. Το πόσο καλός αθλητής ήταν δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς και στην οικογένειά του και να δύναμη ώστε να βρουν το κουράγιο και να αντέξουν σ’ αυτήν την τρομερή τραγωδία που τους βρήκε.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά το δικό μου θέμα, ως αθλητής, δάσκαλος αλλά κυρίως ως πατέρας μια κόρης 1,5 έτους, θέλω να πω σε όλους ότι από τότε που κυκλοφορεί το πρόσωπό μου σε όλα τα μεγάλα κανάλια, ζω μια κόλαση. Στην προκειμένη πρόκειται για μια συγγένεια αλλά δεν είμαι εγώ ο εμπλεκόμενος, για να ξεκαθαρίσει το θέμα μία και καλή. Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν θέμα.

Με σταματούν άνθρωποι που με ξέρουν στο δρόμο και με ρωτάνε “τι είναι αυτό που σου συνέβη;”. Είναι τρομερό να νομίζει όλος ο κόσμος ότι συμμετέχεις με έμμεσο ή άμεσο τρόπο σε κάτι τόσο φρικτό. Το μπέρδεμα έχει προκύψει λόγω του ονόματος και του επιθέτου, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι στην Ελλάδα και στον κόσμο που να είναι συνωνόματοι και συνεπίθετοι;

Ξέρετε τι είναι να παίζει το πρόσωπό σου σε όλα σχεδόν τα κανάλια και να λένε ότι κάποιος έχασε τη ζωή του μέσα στο σύλλογό σου; Πραγματικά, απίστευτο. Όλοι εκείνοι που δεν φρόντισαν να διασταυρώσουν το ποιον εκθέτουν τόσο αβίαστα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος μου έχει πάρει εντολή να πράξει τα δέοντα. Δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
gazzetta.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πατέρας παρακαλά την πρώην του να μην κάνει χημικό ευνουχισμό στον 9χρονο γιο τους -Τον μεγαλώνει σαν κορίτσι

Νεκρός ο 60χρονος οδηγός που έπεσε σε κολώνα στην Καλλιθέα