in

Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε νεαρή κοπέλα στην Καλλιθέα (vid)

[dropcap]T[/dropcap]ροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, όταν αυτοκίνητο χτύπησε, παρέσυρε και εγκατέλειψε μια 18χρονη, την οποία εγκατέλειψε αβοήθητη.

Η 18χρονη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε πάει σε πάρτι για τη Eurovision και επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, καθώς κινούνταν στη λεωφόρο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πεταχτεί πολλά μέτρα μακριά.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε το τροχαίο να καταθέσει στις Αρχές ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν ενώ κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την 18χρονη και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και κατάγματα λεκάνης. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την κίνηση συγκεκριμένου οχήματος που σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι αυτό που παρέσυρε την 18χρονη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα ταξί σταματάει στη δεξιά λωρίδα ενώ ένα σκούρο αυτοκίνητο το προσπερνάει με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, ο οδηγός του ταξί φαίνεται να βάζει όπισθεν και να κατευθύνεται στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 18χρονη. Σύμφωνα με τις αρχές, το σκούρο αυτοκίνητο το οποίο είχε σπασμένο το αριστερό φανάρι, πιστεύεται πως είναι το όχημα που παρέσυρε την 18χρονη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαφάνιση 64χρονης από την Καλλιθέα – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καλλιθέα: Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής με Betadine!