Διαφημιστειτε
in

Αυτός είναι ο 33χρονος Γιάννης που σκότωσε ο αστυνομικός στην Καλλιθέα (vid)

[dropcap]T[/dropcap]ον περασμένο Σεπτέμβρη σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας καυγάς ανάμεσα σε δυο γείτονες στην Καλλιθέα.

Αστυνομικός κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο Γιάννη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος ανέβηκε στο διαμέρισμα του ειδικού φρουρού για να του ζητήσει το λόγο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει. Η μητέρα του θύματος περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλα όσα έγιναν το μοιραίο απόγευμα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει τότε ο αστυνομικός -στους συναδέλφους του που μετά την αιματηρή εξέλιξη του τσακωμού έφτασαν στο σημείο- ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα εκπυρσοκρότησης κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους πάλης, όταν όπως ο ίδιος είπε, το θύμα προσπάθησε να του πάρει το υπηρεσιακό του όπλο από το τσαντάκι το οποίο ήταν κρεμασμένο στην μέση του.

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Το θύμα πυροβολήθηκε στην πλάγια κοιλιακή χώρα και λίγο μετά κατέληξε στο σημείο, ενώ ο αστυνομικός που ήταν και αυτός τραυματισμένος από τα γρονθοκοπήματα του θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 410.

Την έρευνα για το περιστατικό είχαν αναλάβει άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά στους αστυνομικούς το γεγονός, ότι ο ειδικός φρουρός ενεπλάκη στον τσακωμό αυτό, φέροντας μαζί του τον προσωπικό του οπλισμό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σημαντική διάκριση για την Καλλιθέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

«Χρυσός» ξανά ο Πετρούνιας! (vids)