in

Αυτό είναι το σκίτσο της δράστιδος της επίθεσης στην Καλλιθέα – Ποια διαδρομή ακολούθησε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει καταγραφεί η εικόνα της δράστιδος από κάμερες ασφαλείας, καθώς και η φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί

Nέα στοιχεία φέρνουν τις αρχές πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδος που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει καταγραφεί η εικόνα της δράστιδος από κάμερες ασφαλείας, καθώς και η φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί.

Αυτή την ώρα, η αστυνομία γνωρίζει πλέον και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιήθηκαν από την ίδια.

Ειδικότερα, το Βήμα της Κυριακής δημοσίευσε σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι.

Στο εν λόγω σκίτσο, η γυναίκα φαίνεται να μεταφέρει το βιτριόλι σε μπλε παγούρι, φοράει πιθανότατα περούκα, μαύρα γυαλιά, χειρουργική μάσκα, γάντια, καπαρντίνα και φέρει μαζί της σακίδιο πλάτης.

Η ίδια μετέβη στην Καλλιθέα χρησιμοποιώντας λεωφορείο της γραμμής γεμάτο με κόσμο.

Αποβιβάστηκε σε στάση πλησίον των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται η 34χρονη.

Η διαδρομή μετά την επίθεση

Μετά την επίθεση η δράστις κατευθύνθηκε αριστερά από την είσοδο του κτιρίου, διέσχισε τρέχοντας τη λεωφόρο Θησέως, πέρασε το διάζωμα και προσέγγισε ταξί, το οποίο την περίμενε 500 μέτρα πιο μακριά από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, σκόπευε να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, τρεις είναι οι ύποπτες. Η μία γυναίκα είναι αλλοδαπή με ισχυρό άλλοθι, η δεύτερη ανήκει στο περιβάλλον της και η τρίτη φαίνεται ότι είχε ορισμένες διαφορές με την 34χρονη.

Πηγή: To Βήμα της Κυριακής

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά» λέει η θεία της 34χρονης

Δεξαμενή στην Κρήτη προσγειώθηκε εκεί που καθόταν παρέα που μόλις πρόλαβε να σηκωθεί (vid)