in

Αύριο Τετάρτη στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας: Οι κάτοικοι συζητούν με τη δημοτική αρχή για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του ΚΠΙΣΝ

[dropcap]I[/dropcap]διαίτερα ενδιαφέρον για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Τζιτζιφιών, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου. Είναι η μέρα κατά την οποία (στις 6.30 μ.μ., στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας, Σωκράτους 222 και Λυσικράτους) η διοίκηση του Δήμου θα συζητήσει μαζί τους για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πέριξ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, περιοχή.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Το ενδιαφέρον στη συζήτηση εντοπίζεται στο γεγονός ότι τόσο κατά την καλοκαιρινή δημόσια διαβούλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και κατά την πρόσφατη σχετική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις από ομάδα πολιτών επί της κυκλοφοριακής μελέτης που παρουσίασε η διοίκηση.

Κατά την αυριανή συνεδρίαση θα δώσουν το «παρών» ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, αντιδήμαρχοι και αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ευχετήρια επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στη Φιλαρμονική για τη νέα σεζόν

Γιατί τόσο πολύς κόσμος λαμβάνει ακόμη μέρος σε fake διαγωνισμούς με δώρα smarphones;