in

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία βενζινάδικου στην Καλλιθέα (vid)

Ο οπλισμένος δράστης έδρασε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα – Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για τους ίδιους που διέπραξαν πανομοιότυπες ληστείες την προηγούμενη μέρα

Όχι ένα, αλλά δυο πρατήρια καυσίμων λήστεψαν μέσα σε μερικά λεπτά δύο θρασύτατοι ληστές το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου στη Καλλιθέα.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο που δημοσίευσε το Lawandorder.gr, οι δύο ληστές περίπου στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας και λίγο πριν ξεκινήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, φτάνουν στο πρατήριο βενζίνης με μία μοτοσυκλέτα.

Με γρήγορες κινήσεις ο συνεπιβάτης της μηχανής πλησιάζει τον υπάλληλο και κυριολεκτικά τον «κυνηγά» γύρω από το τραπέζι στο οποίο καθόταν, στον εξωτερικό χώρο του πρατηρίου.

Όταν ο υπάλληλος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη ληστεία, σταματά και ο ληστής τον πλησιάζει.

Ο λόγος όμως που ο υπάλληλος δεν αντιστέκεται γίνεται εμφανής καθώς στο βίντεο φαίνεται καθαρά το όπλο που κρατά στο χέρι του ο ληστής.

Με γρήγορες κινήσεις, ψάχνει στις εσωτερικές τσέπες του μπουφάν του υπαλλήλου για τα χρήματα της είσπραξης, τα παίρνει και τρέχει πίσω στη μηχανή του συνεργού του, με τον οποίο εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην αναζήτηση των δραστών καθώς δύο ακόμα ληστείες σε βενζινάδικα της ευρύτερης περιοχής Νέου Κόσμου – Νέας Σμύρνης – Καλλιθέας έγιναν και εχθές Τρίτη με πανομοιότυπο τρόπο, με διαφορετική όμως μηχανή.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός τους είναι θέμα ημερών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

5 ασθένειες που μπορείς να αποφύγεις μόνο με το περπάτημα

Σοφία Μουτίδου: «Φταίω εγώ τώρα, να βγω και να πω όοοολα τα ονόματα των σιχαμάτων;»