in

Γιατί σκότωσε η 56χρονη τον πατέρα της στην Καλλιθέα – Πώς μπήκε στο στόχαστρο των αρχών

[dropcap]A[/dropcap]πό τα πρώτα λεπτά, μετά την ανακάλυψη τού πτώματος του 88χρονου, μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών η 56χρονη κόρη του θύματος. Διαβάζοντας προσεκτικά τη σκηνή του εγκλήματος διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, ενώ δεν έλειπε το παραμικρό, που να δικαιολογεί τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί άμεσα ενημερώθηκαν και για το ιατρικό ιστορικό της 56χρονης, που εδώ και 25 μέρες έμενε με τον κατάκοιτο πατέρα της, για να τον φροντίζει. Όλες οι πληροφορίες τους έκαναν λόγο για μία γυναίκα ψυχικά διαταραγμένη.

Στο σημείο εντόπισαν και το μπαστούνι, με τον οποίο του είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα και περίμεναν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για την ταυτοποίηση.

Η 56χρονη ήταν κλεισμένη “σαν στρείδι” στον εαυτό της -όπως περιέγραφε αξιωματικός στο bloko.gr- και κανένας δεν μπορούσε να την κάνει να ομολογήσει για αρκετές ώρες. Μετά από πολύωρες προσπάθειες κατάφεραν να την… ξεκλειδώσουν και να ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια την πράξη της. Ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν μπορούσε άλλο να φροντίζει τον ανήμπορο πατέρα της. Λογομάχησαν και έφθασε στο σημείο να τον χτυπήσει μέχρι θανάτου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ηλικιωμένος προκάλεσε τροχαίο γιατί οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό!

Φρίκη στη Ν. Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε έξω για φαγητό