in

Για ένα κουτί μπύρας το αιματηρό συμβάν με δύο τραυματίες στην Καλλιθέα

[dropcap]E[/dropcap]να πεταμένο κουτί μπύρας που … λέρωσε ένα παντελόνι φέρεται να είναι η αιτία – σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες της ΕΛΑΣ. – για το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε Αλβανούς, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, κοντά σε παιδική χαρά.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός από σφαίρες δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Τα δύο άτομα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και φρουρούμενα.

Σύμφωνα με τις αρχικές μαρτυρίες που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ λίγη ώρα πριν την ένοπλη επίθεση, ένα ζευγάρι Αλβανών καθόταν δίπλα από το παγκάκι των δύο αλλοδαπών που πυροβολήθηκαν.

Ο άντρας έπινε μία μπύρα και ακολούθως πέταξε και κλώτσησε το κουτί – πιθανόν θυμωμένος από την εξέλιξη της συζήτησης με την φίλη του – προς την πλευρά που κάθονταν η παρέα των ομοεθνών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες οι τελευταίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και να βρίζουν τον άντρα που κλώτσησε τη μπύρα. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός φέρεται τότε να απομακρύνθηκε μαζί με την κοπέλα και σύμφωνα με μαρτυρίες «πιθανόν επέστρεψε φορώντας κουκούλα και μαύρα ρούχα και πυροβόλησε εναντίον αυτών που τον είχαν βρίσει»

Ωστόσο η ΕΛΑΣ. εξετάζει κι άλλες πτυχές του συμβάντος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η Ραπουνζέλ της Disney στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Θέμα στον «Alpha» η συμπλοκή στην Δαβάκη