in

Δήλωση Ψαλιδόπουλου με αφορμή την επίσκεψη της Ρένας Δούρου στα έργα της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου

Με αφορμή την χθεσινή 02/07 επίσκεψη της τέως Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής» Ρένας Δούρου στα έργα της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου, ο επικεφαλής της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίσκεψη της τ. Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου στα έργα της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου θέτει, αντικειμενικά, τη σημερινή υπό τον κ. Γιώργο Πατούλη διοίκηση της Περιφέρειας ενώπιον των μεγάλων ευθυνών της για την απρόσκοπτη συνέχιση και την ολοκλήρωση αυτής της κρίσιμης για την αναπτυξιακή προοπτική όλης της νότιας Αθήνας παρέμβασης.

  • Η συνάντηση με την Ρένα Δούρου και τους συνεργάτες της επιβεβαίωσε πως η προηγουμένη διοίκηση της Περιφέρειας παρέδωσε έτοιμες προς δημοπράτηση τις μελέτες για τη β΄ φάση του έργου και αποσαφήνισε τη χρηματοδότησή της. Με τον τρόπο αυτό καταρρίπτονται τα έωλα επιχειρήματα της διοίκησης του κ. Πατούλη και τερματίζεται η φαιδρή συζήτηση, εάν υπάρχουν ή όχι μελέτες. Τώρα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και το στικάκι.
  • Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» καλεί και πάλι τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη να ολοκληρώσει τον αναγκαίο διάλογο με διοικήσεις των Δήμων και τα Δημοτικά Συμβούλια της Καλλιθέας και του Μοσχάτου – Ταύρου, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί. Να δημοπρατήσει αμέσως τη β΄ φάση του έργου, ανταποκρινόμενος στην ανάγκες των πολιτών. Καμμία δικαιολογία δεν υπάρχει για αλλαγή πολιτικής.

Καλούμε, επίσης, τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να εντείνει τις προσπάθειές της για το σκοπό αυτό».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Συνεχίζεται ο «μίνι» καύσωνας – Χθες στην Καλλιθέα καταγράφηκαν 37,8 βαθμοί

Ασκούνης: «Επιτακτική η ανάγκη για την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία του Περιφερειάρχη»