in

Δήμος Καλλιθέας: «Ψευδές και προβοκατόρικο το δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που υιοθέτησε η Λαϊκή Συσπείρωση»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δήμος Καλλιθέας μέσω ανακοίνωσης του στην καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης που αναφέρει πως ο Δήμος αποδέχτηκε συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με την «Ελληνική Αυγή», χωρίς ωστόσο αυτό να αποδεικνύεται από πουθενά καθώς και εμείς σαν KallitheaCity.gr είχαμε δημοσιεύσει την πρόσκληση για την εν λόγο δράση.

Εδώ μπορείτε να δείτε και την δημοσίευση της πρόκλησης της εθελοντικής αιμοδοσίας και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας:

«Πριν μερικές ημέρες υπήρξε ένα ψευδές δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, όπου συνδυάζοντας με τρόπο προβοκατόρικο δυο παράλληλα γεγονότα οδήγησε σε λανθασμένα συμπεράσματα και εντυπώσεις σε σχέση με την διοργάνωση αιμοδοσίας του Δήμου Καλλιθέας. Το δημοσίευμα συνέδεσε απολύτως παραπλανητικά μια ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης που καλούσε τα μέλη της να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία με την ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας και την εμφάνιζε μάλιστα ως συνδιοργανώτρια.

Λυπούμαστε γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση υιοθέτησε αυτό το καταφανώς ψευδές και προβοκατόρικο δημοσίευμα, της γνωστής για τα ανακριβή δημοσιεύματα ιστοσελίδας, καταλήγοντας στα ίδια, προφανώς αναληθή, συμπεράσματα χωρίς καν να διερευνήσει την αλήθεια, ως όφειλε.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι, δεν υπάρχει καμία συνδιοργάνωση για την αιμοδοσία και την ευθύνη όπως και τη διοργάνωση, την έχει αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος Καλλιθέας όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αρμόδιο όργανο την Διαπαραταξιακή Δημοτική Εθελοντική Αιμοδοσία που ιδρύθηκε το 2014.

Η πρόσκληση για αιμοδοσία δε, απευθύνεται σε κάθε κάτοικο της Καλλιθέας, χωρίς κανένα αποκλεισμό.

Λυπούμαστε γιατί κάποιοι επιλέγουν τον εύκολο εντυπωσιασμό σε βάρος της αλήθειας και πεδίο αντιπαράθεσης τον ευαίσθητο χώρο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς».

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει τις δόλια παραπλανητικές πρακτικές των φασιστοειδών, καθώς και όσων άμεσα ή έμμεσα τις στηρίζουν και τις ανέχονται.

Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του Δήμου, δείχνει τη διάθεσή του να «χαϊδέψει» και να προβάλει, τους ναζιστές- εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του Δήμου, αποδέχτηκαν ουσιαστικά την συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με την «Ελληνική Αυγή», την δημοτική παράταξη των φασιστών, στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Αποδέχτηκαν ουσιαστικά την συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με φασίστες, ρατσιστές που έχουν στο παρελθόν οργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες!!!

Αυτοί  που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες, «κόπτονται» να σώσουν ζωές συνδημοτών τους που το έχουν ανάγκη! Η Χρυσή αυγή είναι το χρησιμότατο και άριστα αξιοποιημένο εργαλείο του αστικού πολιτικού συστήματος σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μια παρασύρει με ψέματα και από την άλλη τρομοκρατεί. Και στις δύο αυτές εκφάνσεις της δράσης της, θύματα είναι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ενώ ωφελημένοι βγαίνουν η αστική τάξη και το μεγάλο κεφάλαιο, των οποίων τα συμφέροντα, πότε φανερά και πότε ύπουλα, η Χρυσή Αυγή προστατεύει και υπηρετεί.

Δεν είναι τυχαία αυτή η ανοχή του Δημάρχου, καθώς πρόσφατα εθεάθη, μαζί με Χρυσαυγίτες και άλλα ναζιστικά απολιθώματα στο ετήσιο εμετικό “μνημόσυνο” των απόγονων των Χιτών και ταγματασφαλιτών …στου Μακρυγιάννη.

Είναι ξεκάθαρο ότι με τη στάση του και την ανοχή του, εκκολάπτει «το αυγό του φιδιού» διευκολύνοντας τα σχέδια του φασιστικού μορφώματος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καλεί τον λαό και την νεολαία της Καλλιθέας να απομονώσουν τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες» για δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη, που εμφανίζεται με τη μορφή της ελεημοσύνης και του τραμπουκισμού ταυτόχρονα. Να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των μονοπωλίων που διευκολύνουν με τη στάση τους το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αλλαγές έρχονται στο Ελληνικό internet και φέρνουν αποζημιώσεις για την ταχύτητα

Νέα γενιά στο ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Λασκαρίδη: Υποψήφιος ο 22χρονος φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αθανασιάδης