in

Διαγωνισμός του Δήμου Καλλιθέας για εγκατάσταση δωρεάν WiFi στην πόλη

[dropcap]O[/dropcap] Δήμος Καλλιθέας (NUTS EL304) διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.362,80 ευρώ (με Φ.Π.Α.), η ανάδειξη αναδόχου για τις «Υπηρεσίες παροχής διαδικτύου σε δημόσιους χώρους του Δήμου Καλλιθέας», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 13-11-2018, ημέρα Τρίτη στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Καλλιθέας επί της οδού Ματζαγριωτάκη 76 από την Αρμόδια Επιτροπή που ορίστηκε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού η 10:00 π.μ και ώρα λήξης η 10:30 π.μ (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών).

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν προσφορές για το σύνολο των ειδών της υπηρεσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά Πρόσωπα εγκατεστημένα σε:

1. σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
2. σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
3. σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
4. σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων (άρθρο 25 παρ.1 Ν.4412/16).

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς. Σε περίπτωση ένωσης προμηθευτών, η εγγύηση εκδίδεται στο όνομα όλων των μελών της ένωσης και περιλαμβάνει τον όρο ότι καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των μελών.

Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται για χρονικό διάστημα 120 ημερών, από την επόμενη της ημέρας του διαγωνισμού. Καμία αλλαγή δεν δύναται να γίνει λόγω αλλαγής της ισοτιμίας προς τα ξένα νομίσματα.

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή πύλη promitheus.gov.gr, ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Η επόμενη μέρα για το “Νιάρχος” έχει ήδη σχεδιαστεί»

Συγκλονιστική νίκη του Έσπερου “Κεκλεισμένων θυρών” και αναρρίχηση στην 3η θέση της Β’ Εθνικής!