in

Διακοπή στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία του ναυτικού στην Καλλιθέα

Στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία του 63χρονου Βασίλη Κοκκίνη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2016 μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει η 50χρονη πρώην σύζυγός του από τη Βουλγαρία, μια 27χρονη συμπατριώτισσά της κι ένας Ρουμάνος που φέρεται να προσελήφθη από την 50χρονη ως εκτελεστής.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το έγκλημα έγινε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα, όπου έμενε η 50χρονη με τον ανήλικο γιο της που είχε αποκτήσει με το θύμα.

Όμως το πτώμα του 63χρονου ναυτικού βρέθηκε εντελώς τυχαία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, όταν δικαστικός επιμελητής μπήκε στο διαμέρισμα για εξωδικαστική διαδικασία.

Η 27χρονη είχε αρχικά παραδεχθεί ότι είχε βοηθήσει τη φίλη της να βρουν τον εκτελεστή και είχε περιγράψει τη σκηνή του εγκλήματος, όμως μετά αναίρεσε την κατάθεσή της και αρνήθηκε ότι βρισκόταν στο χώρο την ώρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη φέρεται να είχε καλέσει τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι για να δει τον γιο τους. Εκεί τον περίμεναν οι συνεργοί της, οι οποίοι πιθανότατα τον ανάγκασαν να πιει αλκοόλ στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικά σκευάσματα. Κατόπιν τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον έδεσαν χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 63χρονου δεν προήλθε από το χτύπημα, αλλά από ασφυξία, καθώς οι δράστες κάλυψαν το κεφάλι του θύματος με πανί και μονωτική ταινία και τον έκλεισαν στον καταψύκτη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές η 50χρονη επέστρεψε στην πατρίδα της μαζί με τον γιο της, έχοντας μαζί της μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πρώην σύζυγοι βρίσκονταν εδώ και χρόνια σε δικαστική αντιπαράθεση για την επιμέλεια του παιδιού με την κατηγορούμενη να την κερδίζει στην πατρίδα της, υποστηρίζοντας ότι το θύμα κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο τους και να τη χάνει στην Ελλάδα.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε το πρωί στο Κακουργιοδικείο και διακόπηκε λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νέα τουρκική πρόκληση: Απαγόρευσε στα ιστιοπλοϊκά να ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Κομματικές Οργανώσεις ΚΚΕ Καλλιθέας καταγγέλλουν αφιέρωμα-ημερίδα του Ποντιακού συλλόγου “Αργώ”