in

Σημαντική πρωτοβουλία – Δωρεάν φροντιστήριο στην Καλλιθέα

[dropcap]A[/dropcap]λλη μια χρονιά που η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας παραδίδει δωρεάν μαθήματα για τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου στις οικογένειες του δήμου μας που δεν έχουν την δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε κάποιο φροντιστήριο ώστε να αποκτήσουν τις βάσεις για να πετύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο rizospastis.gr:

«Σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τις λαϊκές οικογένειες, η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας ξεκινάει λαϊκό φροντιστήριο με δωρεάν μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου και για τμήματα προετοιμασίας πανελλαδικών εξετάσεων.

Όπως σημειώνει η Λαϊκή Επιτροπή με την πείρα από τη λειτουργία εδώ κι έξι χρόνια του λαϊκού φροντιστηρίου, η προσπάθεια αυτή δεν μπαίνει στη λογική της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού, που θέλουν να διαπαιδαγωγήσουν το λαό να συμβιβάζεται και να διαχειρίζεται τη φτώχεια και την εξαθλίωση του, αλλά δίνει μήνυμα διεκδίκησης, οργάνωσης και δράσης για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Φέτος τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 5ο Λύκειο Καλλιθέας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 9524 847 και 697 8426 214».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένοπλοι άρπαξαν υπηρεσιακό αυτοκίνητο από αστυνομικό στο Παλαιό Φάληρο

Συνάντηση κορυφής! Με το παλιό του φιλαράκι βρέθηκε ο Ντάνος