http://www.kallitheaonline.gr/index.php/component/k2/item/1358-ntou-twn-antifa-se-estiatorio-sthn-kallithea
in

Εισβολή αντιφασιστών στο εστιατόριο «Μεθεόρτιον» στην Καλλιθέα

[dropcap]M[/dropcap]ια ομάδα από αρκετά άτομα εισέβαλαν πριν από περίπου μια ώρα στο εστιατόριο «Μεθεόρτιον» στην Καλλιθέα για να διαμαρτυρηθούν, όπως υποστηρίζουν «το εστιατόριο έδωσε το βήμα ομιλίας για να κάνουν την φασιστική τους εκδήλωση» οι χρυσαυγίτες και πως «το θράσος των ιδιοκτητών είναι εξοργιστικό».

Βίντεο από το kallitheaonline.gr

Μπαίνοντας στο κατάστημα συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη ο οποίος τους τόνισε πως «το κατάστημα ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παρεμπόριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή»μοίρασαν τρικάκια στους πελάτες, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία ένσταση καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους εκεί.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Ο επιχειρηματίας του εστιατορίου έβγαλε ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με το γεγονός:

«Μεγάλη κινητοποίηση έξω από το μαγαζί μας από ομάδα 50 ίσως και περισσότερων μελών του μαχητικού αντιφασισμού με “σημαιάκια” και καλή διάθεση με αφορμή το γεύμα του πρόεδρου της ΧΑ που πραγματοποιήθηκε προ μηνός.

Τα παλικαράκια έκαναν αυτό που έπρεπε κόσμια πάντως χωρίς να παρεκτραπούν πλην ελαχίστων ηλιθίων… Μας τα είπαν, τους τα είπαμε και εμείς όπως έπρεπε και αυτό ήταν! 

Μοίρασαν έναν τόνο χαρτούρα δυσφημιστικού χαρακτήρα στη μισή Καλλιθέα αλλά και αφού εισέβαλαν στο μαγαζί, έψαλλαν στο ηχείο τους παρόμοια συνθήματα και κάπως έτσι όμορφα έκλεισε η πρωινή βάρδια..

Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την θεατρική παράσταση αλλά και στον ιθύνων νου που σκέφτηκε να μου κάνει διαφήμιση αφιλοκερδώς…

Να σημειωθεί άλλη μια φορά πως το κατάστημα μας ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παρεμπόριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή…»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Στοματική Υγεία και Αθλητισμός»

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλλιθέα