https://www.notia.gr/
in

Εκτοξεύονται οι τιμές ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο εν όψει της νέας παραλιακής (vid)

[dropcap]H[/dropcap] ανάπλαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα προκαλεί ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις και στο real estate με την Καλλιθέα και το Μοσχάτο να εξελίσσονται σε περιοχές υψηλού αγοραστικού ενδιαφέροντος όσον αφορά στον κλάδο των ακινήτων.

Ακίνητα που κυριολεκτικά μέχρι χθες, βρίσκονταν στα αζήτητα, να είναι πλέον περιζήτητα στην Καλλιθέα, το Μοσχάτο αλλά και τις πέριξ περιοχές.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

«Κοντά στο Πάσχα ευελπιστούμε να παραδώσουμε το δρόμο στην κυκλοφορία, έτσι ώστε να ξεκινήσει η κατεδάφιση της παλιάς Ποσειδώνος, για να γίνει και το μεγάλο αντιπλημμυρικό, το οποίο έχει ανάγκη η περιοχή μας» είπε στην ΕΡΤ ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης.

Παράλληλα με την ανάπλαση, σύμφωνα με το notia.gr ξεκινά και η κατασκευή του οικολογικού πάρκου έκτασης 220 στρεμμάτων.

Τα έργα αυτά, θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Και όχι μόνο. Θα πάρουν αξία και οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, θα αναστηθούν πανάκριβα κτίρια που ρήμαζαν από την εγκατάλειψη, (30.000 τμ) ανάμεσά τους και το ανοιχτό γήπεδο του Beach Volley με πάνω από 6.000 θέσεις, που μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό θέατρο και να γίνει το «Ηρώδειο της παραλίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μια έξυπνη εφαρμογή για smartphones για να γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης από τον δήμο Καλλιθέας!

Τρεις ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα