in

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Σκρα 45 στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άγνωστος νεαρής ηλικίας δημιούργησε μεγάλες φθορές στα τζάμια των γραφείων.

Δήλωση του Θοδωρη Ψαλιδόπουλου για το περιστατικό:

«Η “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” καταδικάζει την αποψινή επίθεση από πρόσωπο αγνώστου ταυτότητος εναντίον της τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ εν ώρα λειτουργίας των γραφείων της. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν υπήρξαν συνέπειες για τη σωματική ακεραιότητα πολιτών.

Δεν αμφιβάλλω ότι οι αστυνομικές αρχές μπορούν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν στη Δικαιοσύνη τον φυσικό υπεύθυνο αυτής της επικίνδυνης, προκλητικής και αντιδημοκρατικής ενέργειας, όπως και τους τυχόν ηθικούς αυτουργούς της.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να κάμψουν τον καθοριστικό ρόλο της Αριστεράς στις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τη θέση της στην κοινωνική και εν γένει δημόσια ζωή της Καλλιθέας. Επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο. Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει, πάντως, την αναποτελεσματικότητα των αντιλήψεων, οι οποίες χαρακτηρίζουν την κυβερνητική πολιτική για τη δημόσια ασφάλεια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κινέζος δισεκατομμυριούχος: Οι νεκροί από τον κοροναϊό είναι 50.000 – Καίνε τις σορούς

Δημήτρης Κάρναβος για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας»