in

Ευχαριστίες του Δημάρχου στο Δ.Κ.Π.: «Οι εθελοντές μας έχουν ικανοποιήσει πάνω από 450 αιτήματα συμπολιτών μας που είχαν ανάγκη»

«Συγκεκριμένα από τον Μάρτιο έως σήμερα οι εθελοντές μας έχουν ικανοποιήσει πάνω από 450 αιτήματα συμπολιτών μας που είχαν ανάγκη»

«Από την ημέρα των πρώτων μέτρων κατά του κορωνοϊού, οι εθελοντές του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς συνέβαλλαν σημαντικά στην αντιμετώπιση της κρίσης με δωρεάν παροχές σε ιατρικές υπηρεσίες για 21 ειδικότητες, φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών και νομικές και φορολογικές συμβουλές.

Συγκεκριμένα από τον Μάρτιο έως σήμερα οι εθελοντές μας έχουν ικανοποιήσει πάνω από 450 αιτήματα συμπολιτών μας που είχαν ανάγκη.

Τους ευχαριστούμε θερμά!»

Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ευχαρίστησε μέσω των social media τους εθελοντές του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς Καλλιθέας για την προσφορά τους από τα πρώτα κιόλας μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πληροφορίες

Τρίτη / Τετάρτη / Πέμπτη – 11:00-14:00
Τηλέφωνο: 210 9532714
Διεύθυνση: Ανδρομάχης 100

Τι είναι όμως το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς

Περιγραφή από την επίσημη ομάδα στο Facebook 

«Το ΔΚΠ (Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς) αποτελεί μια πρωτοβουλία στήριξης και ευαισθησίας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από βασικά αγαθά και υπηρεσίες.

Το δίκτυο αποτελεί τη δική μας προσπάθεια, τη προσπάθεια των πολιτών απέναντι στην αδράνεια και στη στασιμότητα που υπήρχε στην πόλη μας.

Σε μια εποχή που οι δημότες μας χρειάζονταν, περισσότερο από ποτέ, Κοινωνικά Προγράμματα και Κοινωνική Ευαισθησία, ενώσαμε τις δυνάμεις μας το προγραμματίσαμε , το δημιουργήσαμε και το κάναμε πράξη. Το Δίκτυο μας δίνει τη δική του ζωντάνια, κινητοποιεί τις δυνάμεις της κοινωνίας, λύνει καθημερινά προβλήματα, βάζει την Καλλιθέα σε κίνηση!

Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες εθελοντές που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς».

Παλαιότερο ρεπορτάζ του Mega (2016) για το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Καλλιθέας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε πως αρπάζουν ένα παιδί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (vid)

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊόυ από το Δήμο Καλλιθέας