in

Η Αντζυ Σαμίου στέλνει μήνυμα στους Καλλιθεάτες – Παραλήρημα κατά της ΝΔ

«Βαριά» έχει πέσει η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αντζυ Σαμίου, η οποία μέσω των αναρτήσεων της στο Facebook προσπαθεί να υπερασπιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να βρει τρόπο να υπονομεύσει τη ΝΔ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Η τραγουδίστρια, που το είχε τερματίσει με… ασύλληπτο tweet για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο κότερο, δεν σταματά να αναρτά δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό εκτοξεύοντας «πυρά» στη ΝΔ. Οπως φαίνεται, η συντριπτική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στην Αντζυ Σαμίου, η οποία απεγνωσμένα ψάχνει τρόπο να υπερασπιστεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αναρτήσεις της Αντζυς Σαμίου στο Facebook είναι χαρακτηριστικές:

«Σαν σήμερα η Πόλη πέφτει στα χέρια των Τούρκων, σήμερα η Ελλάδα κινδυνεύει να ξαναπέσει στα χέρια των δεξιών βιαστών της!», έγραψε σε μία πρωινή της ανάρτηση η Αντζυ Σαμίου και λίγο αργότερα ανέφερε: «Ο πανένδοξος λαός μας, με έναν τρόπο έχει μάθει να συμμορφώνεται… μαστίγιο και καρότο! Που πας εσύ να τους δώσεις ελευθερίες και παροχές; Βάλτους ένα κουτί να τους ψέλνει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το ποιοι είναι και τι πρέπει να κάνουν, φοβέριζε τους από το πρωί μέχρι το βράδυ πως θα χάσουν το ψωμί τους και δεν θα τους χάσεις ποτέ…εκεί θα τους έχεις στρατιωτάκια.. ε μα πια!».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, και περίπου μία ώρα μετά δημοσίευσε το εξής: «Μη φαντάζεστε πως τρομάζουν όλοι από το 7ημερο… οι εργαζόμενοι ναι, αλλά οι επιχειρηματίες το θέλουν σαν τρελοί! Έχω δουλέψει ΚΑΙ σε εργοστάσιο και ξέρω τι βούρδουλας πέφτει…».

«Εει εσείς στην Καλλιθέα το Μοσχάτο και το Φάληρο…. Θέλετε τα ακίνητα σας να έχουν κάποια αξία τα επόμενα χρόνια; θέλετε την παραλία που φτιάχνει η Δούρου μαζί με τα αντιπλημμυρικά έργα; Θέλετε όαση πρασίνου εκεί να πηγαίνετε με τα παιδιά σας, η μπουζούκια και κλαμπάκια να μολύνουν κι άλλο την ακτή; ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ αλλιώς ο Πατούλης θα το κάνει σαν τα μούτρα του!», έγραψε σε άλλο ποστ.


Αναρτήσεων συνέχεια από την Αντζυ Σαμίου

Η Αντζυ Σαμίου, μεταξύ άλλων, σημείωσε στο Facebook: «Το παν είναι να ανέβουν στην εξουσία! Μετά θα σου πετάνε τον Άδωνη στα παράθυρα να τσιρίζει και να κοκορεύεται για τα μέτρα λιτότητας, που με οργασμό θα σου ανακοινώνει!» και στη συνέχεια δημοσίευσε αναρτήσεις διαδικτυακών της φίλων, δηλώνοντας πως αισθάνεται «χίλια κομμάτια».

Μεταξύ άλλων ανήρτησε και δημοσίευμα στο οποίο περιλαμβάνεται η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης Υγείας, ΑΡΜΑ, και η Αντζυ Σαμίου σχολιάζει: «“Τώρα ξέρεις ότι με κυβέρνηση ΝΔ, καταργούνται τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργείται ασφαλιστικό Πινοσέτ χωρίς εγγύηση των συντάξεων, καταργείται η καθολική πρόσβαση στην Υγεία και ιδιωτικοποιούνται οι δημόσιες δομές” επισημαίνει με ανακοίνωση του, η συνδικαλιστική παράταξη Υγείας, Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα (ΑΡΜΑ), καλώντας τους πολίτες, στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, να αποφασίσουν για τη ζωή τους, τα παιδιά τους και το μέλλον της χώρας».

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δήλωση “ΒΟΜΒΑ” του Μανώλη Γάλλου για τον Β΄ γύρο – Τι λέει ο γιος του ιστορικού δημάρχου της Καλλιθέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στο Φαληρικό Όρμο λόγω έργων ανάπλασης