in

Θερμό επεισόδιο Κάρναβου-Εμιρζά, καταλυτική παρέμβαση Λασκαρίδη για να μην «τιναχτεί στον αέρα» το Δημοτικό Συμβούλιο

[dropcap]E[/dropcap]υρείας έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, όταν το λόγο είχε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Η Καλλιθέα μπροστά» Γιάννης Εμιρζάς κι αναφερόμενος στη στάση των συναδέλφων του της πλειοψηφίας χρησιμοποίησε τον όρο «χρήσιμοι ηλίθιοι».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Ο συγκεκριμένος όρος εξόργισε τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος τον διέκοψε, ζητώντας του με δυνατή φωνή και παρατεταμένα «να ανακαλέσεις». Μόλις ο δήμαρχος αντελήφθη ότι ο κ. Εμιρζάς δεν επρόκειτο ν’ ανακαλέσει, πήρε τους συμβούλους της παράταξής του κι αποχώρησαν από την αίθουσα, λέγοντας ότι «το ίδιο θα κάνουμε από ‘δω και στο εξής όταν παίρνει το λόγο ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος».

Εκείνη τη στιγμή πήρε το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης και είπε ότι «αν δεν επιστρέψουν στην αίθουσα ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, τότε θ’ αποχωρήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση και η συνεδρίαση θα διακοπεί οριστικά».

Η παρέμβαση αυτή υπήρξε καταλυτική και μετά από διαβουλεύσεις 6’ η συνεδρίαση ξανάρχισε και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το kallitheacity.gr με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Εμιρζά μας δήλωσε πως η έκφραση «χρήσιμοι ηλίθιοι» που χρησιμοποίησε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο πρόκειται για πολιτικό όρο που χρησιμοποιείται συχνά και ειδικότερα για τα άτομα που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νέα στάση εργασίας στο μετρό την Πέμπτη

Καλλιθέα: Με την συμπλοκή στην Δαβάκη φέρεται να έχει σχέση ο δράστης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου