in

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 11χρονης στην Καλλιθέα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η 11χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (26/01) από το σπίτι της και επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

«Με απήγαγαν κάποια άτομα και με μετέφεραν σε σκοτεινό χώρο. Στην συνέχεια, με άφησαν έξω και επέστρεψα σπίτι» είπε η 11χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το STAR.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, η 11χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μετέφεραν με ταξί στο σπίτι.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν μία καταγγελία σύμφωνα με την οποία την 11χρονη μετέφερε στην Καλλιθέα ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε ένα στενό κάτω από το σπίτι της.

Η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς τα σκυλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» εντόπισαν την μυρωδιά του κοριτσιού σε τρία από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οποία μένει: στο δικό της, στο διαμέρισμα μιας φίλης της μητέρας της αλλά και στο διαμέρισμα ενός άνδρα.

Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχουν υποψίες πως το παιδί μια μέρα πριν την εξαφάνισή του είχε συναντηθεί σε πλατεία με έναν ενήλικο άνδρα.

Μέχρι και αυτή την ώρα, το κοριτσάκι από το Ιράκ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δεν φέρει ίχνη κακοποίησης.

Η μητέρα της 11χρονης, πάντως, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για απαγωγή.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης του Δημάρχου Καλλιθέας

Αποθέωση για Τσιμίκα, Μασούρα στην Καλλιθέα (vid)