in

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ισχυρότατη έκρηξη τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή στην Καλλιθέα από την οποία κατά τύχη δεν είχαμε θύματα παρά το γεγονός ότι οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σε παρακείμενα κτήρια και σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που παρουσιάζει το protothema.gr έχει καταγράψει ένα λεπτό πριν την έκρηξη ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες να περνάει ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος της έκρηξης.

Σημειώνεται ότι η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου το οποίο στο παρελθόν είχε επίσης γίνει στόχος εκρηκτικής επίθεσης.

Τo πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε στις 3:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας φαίνεται από τις εικόνες και κυρίως τον ήχο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην οδό Λαγουμιτζή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες μετά την έκρηξη, η καταστροφή της κάβας είναι πλήρης ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
protothema.gr

Τρεις συλλήψεις στην Καλλιθέα για διακίνηση κοκαΐνης (vid)

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοτικής Παράταξης του Κάρναβου