in

Ισόβια κάθειρξη για τον δολοφόνο του Καλλιθεάτη Στάθη Σιργιανίδη (vid)

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό, η αποκάλυψη για την τραγική ιστορία που είχε βιώσει παίκτρια του Greece’s Next Top Model.

Ο λόγος για την Αγάπη Τουρατζίδου, η οποία έφτασε μέχρι και την τελική οντισιόν αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του δημοφιλούς ριάλιτι.

Η νεαρή κοπέλα, το 2014 είχε ζήσει μια τραγική ιστορία, καθώς ο σύντροφός της Στάθης Σιργιανίδης με τον οποίο συζούσαν στην Καλλιθέα, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της αδελφής της, στα 27 του χρόνια.

Σήμερα, ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Καλλιθεάτη Στάθη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Εφετείο Αθηνών. Εκεί ήταν και το μοντέλο με την αδελφή του, που στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ξέσπασαν σε κλάματα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 27χρονου που κρατούσε αγκαλιά τις φωτογραφίες του και να προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο Εφετείο βρέθηκε δημοσιογράφος της εκπομπής «Μαζί σου», ο οποίος περιέγραψε το βαρύ κλίμα που επικρατούσε μέσα στην αίθουσα. Ζωντανά στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του αδικοχαμένου Στάθη, Βαλεντίνα.

«Όταν άκουσε την ποινή, τα ισόβια δηλαδή, και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ο κατηγορούμενος άρχισε να απειλεί τα δύο αδέρφια, το μοντέλο μαζί με την αδερφή της. Μεταξύ άλλων, είπε στα ρώσικα: «Ζείτε γιατί το θέλω εγώ, όχι γιατί ο έχει επιλέξει ο Θεός»…

Ο δράστης Γιάννης Ζεϊτινίδης

Όταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε την τελική απόφαση, ο ίδιος έφερε αντίλογο. Είπε ότι είναι άδικο όλο αυτό και η μητέρα του κατηγορούμενου χαρακτήρισε τις δύο γυναίκες έτσι που δεν μπορούμε να το αναφέρουμε στην κάμερα…», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

«Θέλω η δικαιοσύνη να τελειώσει το μαρτύριο που ζω»

Η Αγάπη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως είπε, πέντε χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο, περιμένοντας τη δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον 34χρονο πρώην σύντροφο της αδελφής της, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του δικού της συντρόφου πάνω σε καβγά.

Η ίδια ζήτησε από τα νέα κορίτσια να προσέχουν πάρα πολύ με ποιους κάνουν παρέα και είπε πως μια μόνο απερίσκεπτη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε μια τραγωδία.

«Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου και θέλω να είναι περήφανος για μένα», είπε το μοντέλο για τον αδικοχαμένο της σύντροφο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2014, όταν η αδερφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύντροφό της, Γιάννη, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί. Ο 34χρονος σήμερα άνδρας, δεν μπορούσε να αποδειχθεί αυτή την εξέλιξη και ενοχλούσε συνεχώς την ίδια, αλλά και την αδελφή της, Αγάπη.

Ο 27χρονος Στάθης, θέλοντας να βοηθήσει την αδερφή της αγαπημένης του, πήγε να τον συναντήσει για να του πει να σταματήσει να τις ενοχλεί και τότε εκείνος τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Με το πιστόλι στο κεφάλι ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα

Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακής για πλαστογραφία απολυτηρίου δημοτικού