in

Καλλιθέα: Δύο τραυματίες σε συμπλοκή με πυροβολισμούς στην Δαβάκη

Συναγερμός σήμανε στην ΓΑΔΑ ύστερα από κλήσεις που δέχτηκε η Άμεση Δράση για πυροβολισμούς από αγνώστους στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, περίπου ένα τέταρτο μετά τις 11 τη νύχτα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Αμέσως έγινε μεγάλη κινητοποίηση έσπευσαν περιπολικά στο σημείο για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

PIZZA BITE – Η Καλύτερη ΑΦΡΑΤΗ της πόλης!

Λίγα λεπτά πριν, άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αντηλλάγησαν πυροβολισμοί. Από το σημείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο δύο άντρες τραυματισμένοι, πιθανόν Αλβανοί, σύμφωνα με πληροφορίες του news247.

Στο σημείο επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στους γύρω δρόμους για να εντοπιστούν τυχόν ύποπτοι και λαμβάνονται καταθέσεις από περίοικους για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Update

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ο οποίος φορούσε κουκούλα τους πυροβόλησε με «32άρι» όπλο. Τα αίτια της ένοπλης συμπλοκής φέρεται να είναι προσωπικές διαφορές,  ο πιστολέρο συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης.

Για ένα κουτί μπύρας το αιματηρό συμβάν με δύο τραυματίες στην Καλλιθέα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Εμενίκε «έβγαλε από τα δύσκολα» τον Ολυμπιακό

Το «Κάποτε στη Δύση» στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος