in

«Καταγγελία για επίθεση από νεοναζί στην Καλλιθέα»

[dropcap]H[/dropcap]Εργατική Λέσχη Καλλιθέας καταγγέλλει και καταδικάζει όπως αναφέρει «την άνανδρη και θρασύδειλη φραστική επίθεση από νεοναζί, που δέχθηκε ο σύντροφος Ν. Κατσίφης, μέλος της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας, του Αντιφασιστικού συντονισμού Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου και του Συνδικάτου Οικοδόμων».

Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας αναφέρει: «το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου μια ομάδα νεοναζί που πρωταγωνιστούσε και στα επεισόδια της 25ης Μάρτη, πλησίασε και άρχισε να ακολουθεί τον Ν. Κατσίφη, με μοτοσικλέτες, εκτοξεύοντάς του απειλές και βρισιές, όπως “παλιοκομμούνι θα σε σφάξουμε”. Αυτό συνεχίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά μήκος της οδού Θησέως και μετά αφού διαπίστωσαν ότι οι προσπάθειες τους για τρομοκράτηση του συντρόφου δεν απέδωσαν, τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Ν. Κατσίφης που είναι γνωστός για την συμμετοχή του, στους αγώνες των εργαζομένων και στο αντιφασιστικό κίνημα, πρόσφατα ως μέλος του Αντιφασιστικού συντονισμού Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ΕΡΤ, στο οποίο αποκάλυπτε τον ρόλο που καλούνται να παίξουν οι φασίστες στην περιοχή. Μάλλον αυτό τους ενόχλησε και τους οδήγησε στην στοχοποίηση του.

Αυτές οι θρασύδειλες επιθέσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες από το αντιφασιστικό κίνημα και μαζί με τον δημοκρατικό λαό των περιοχών μας θα στείλουμε τους φασίστες εκεί που ανήκουν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Singular Logic εκτίμηση αποτελέσματος εθνικές εκλογές 2019: ΝΔ 39,8%, ΣΥΡΙΖΑ 31,6%, ΚΙΝΑΛ 8,3%

Αποδοκιμάστηκε στην Καλλιθέα ο υπ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής Τρύφων Μπουγάς (vid)