in

Στο Π.Φάληρο βρίσκεται το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha»!

Για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός “Alpha” μετέφερε το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» από την Καλλιθέα στο Π.Φάληρο αγνοώντας την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο  Δήμος Καλλιθέας.  Για κάποιο λόγο ακόμα και σήμερα κάποια μέσα ενημέρωσης συνεχίσουν την λανθασμένη αναφορά στην τοποθεσία του Ιδρύματος, γιατί άραγε;;; Όσο υπήρχε ο ιππόδρομοςστον ίδιο χώρο που βρίσκεται δηλαδή σήμερα εξολοκλήρου ΚΠΙΣΝ αναφερόταν ΠΑΝΤΑ ως ιππόδρομος Καλλιθέας, μετά την κατασκευή του πάρκου βαπτίστηκε Π.Φάληρο… εκτός αν έχουν αλλάξει τα σύνορα της πόλης μας και δεν το γνωρίζουμε!

Όπως αναφέρει το ίδιο το ΚΠΙΣΝ στην ιστοσελίδα του, το ίδρυμα βρίσκεται στην Λ. Συγγρού 364 στην Καλλιθέα με ΤΚ 17674, αλλά και η καταχώρηση στο Google map δείχνει ξεκάθαρα πως βρίσκεται εντός των συνόρων της πόλης μας, όπως και όλα τα δελτία τύπου που λαμβάνουμε ως Kallithea City το ίδρυμα βρίσκεται στην Καλλιθέα!

Η αναφορά στην τοποθεσία από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ:

Η αναφορά στην τοποθεσία στο Google Map:

Η αναφορά στην τοποθεσία από το Γραφείο Τύπου του ΚΠΙΣΝ:

Να θυμίσουμε πως το γραφείο τύπου του Δήμου Καλλιθέας στις 13/12/2016 είχε εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας πως «Ο σωστός προσδιορισμός της τοποθεσίας, είναι για το Δήμο μας και θέμα ουσίας». 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση από το γραφείο τύπου Καλλιθέας:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που αναφέρουν ως τοποθεσία του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. «Φάληρο», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Κ.Π.Ι.Σ.Ν. βρίσκεται εξ’ ολοκλήρου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καλλιθέας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ως προσδιορισμός ιδιαίτερα σε υπερτοπικού χαρακτήρα εγκαταστάσεις, δηλώνεται ο δήμος που εντός των διοικητικών του ορίων βρίσκεται η εν λόγω εγκατάσταση και όχι τα όποια τοπωνύμια (ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, ΤaeKwonDo στο Π.Φάληρο, ΣΕΦ στον Πειραιά κ.λ.π.). Ο σωστός προσδιορισμός της τοποθεσίας, είναι για το Δήμο μας και θέμα ουσίας.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δεν εντάσσεται μόνο διοικητικά αλλά και λειτουργικά στην Καλλιθέα.

Γι’ αυτό και ο νομοθέτης έχει ορίσει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.» τον εκάστοτε Δήμαρχο Καλλιθέας Αττικής.

Με αφορμή τα παραπάνω για την σωστή απόδοση του προσδιορισμού, σας παρακαλούμε όπως σε μελλοντικά δημοσιεύματα ως τόπος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. να προσδιορίζεται ο Δήμος Καλλιθέας».

Στον παρακάτω χάρτη διακρίνουμε ξεκάθαρα τα σύνορα της Καλλιθέας, το ΚΠΙΣΝ βρίσκεται στην Καλλιθέα!

Καλούμε λοιπόν τον Δήμο Καλλιθέας να εκδώσει εκ νέου ανακοίνωση και να σταλεί σε όλα τα ΜΜΕ για να καταστεί σαφές πως το στολίδι «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» βρίσκεται στην Καλλιθέα και ΟΧΙ στο Π.Φάληρο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γαμπρός και πεθερά πέθαναν μαζί στο αυτοκίνητο

Τρελαμένος Ρώσος παρκουρίστας βουτά με το κεφάλι σε σκουπιδοτενεκέ (vid)