in

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρούσματα απάτης με στόχο την διάρρηξη

[dropcap]O[/dropcap]πως διαβάζουμε στο “αδερφάκι” μας neasmirnicity.gr τις τελευταίες ημέρες στην Νέα Σμύρνη πολλά είναι τα κρούσματα απάτης, άγνωστοι χτυπούν κουδούνια με διάφορες δικαιολογίες με σκοπό να καταφέρουν να διαρρήξουν κάποια διαμερίσματα, ενημερώνουμε για να έχουμε όλοι τον νου μας διότι δεν αργούν να επεκταθούν και στις γειτονικές περιοχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Κάθε χρόνο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ακούμε και μια διαφορετική ιδέα επίδοξων ληστών, οι οποίοι με περίσσιο θράσος, αφού χτυπήσουν το κουδούνι μιας πολυκατοικίας, σκαρφίζονται μια δικαιολογία για να μπουν στην είσοδο της με στόχο την διάρρηξη των τυχόν άδειων λόγω διακοπών διαμερισμάτων.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Αυτές οι ομάδες ανθρώπων, δρουν κυρίως σε ζευγάρια και τις τελευταίες μέρες, έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά κατά τα οποία, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, άγνωστοι χτυπούσαν τα κουδούνια παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να κάνουν έλεγχο για κάποια υποτιθεμένη βλάβη.

Η δικαιολογία μπορεί να είναι κάθε φορά και διαφορετική. Δεν πρέπει να δίνουμε καν σημασία στο τι μπορεί να αναφέρει ο καθένας που μας χτυπάει το κουδούνι. Τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν τον γνωρίζουμε, δεν ανοίγουμε. Διαφορετικά μπορούμε να πούμε ότι έχει χαλάσει το θυροτηλέφωνο. Να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατέψουμε την πολυκατοικία μας. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε ασφαλείς».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λασκαρίδης: «Έφυγαν για διακοπές και ξέχασαν τους Καλλιθεάτες. Είκοσι μέρες χωρίς εκδήλωση η πόλη»

Έκανε στάχτη το strip club του στην Καλλιθέα για να μην του το πάρουν οι τοκογλύφοι