in

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Η Καλλιθέα που απαξιώνεται καθημερινά. Τελευταία περιοχή στις τιμές πώλησης ακινήτων!»

[dropcap]O[/dropcap] επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως έχω επισημάνει από την πρώτη στιγμή της ανάμειξης μας στα δημοτικά δρώμενα, η Καλλιθέα εδώ και πάρα πολλά χρόνια στερείται των στοιχειωδών υποδομών που θα την κάνει φιλική προς τον δημότη και θα του δώσει τις υποδομές εκείνες για να μεγαλώσει εδώ τα παιδιά του.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

Η πόλη μας υποβαθμίζεται καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το τρένο της ανάπτυξης. Αντίθετα, με γειτονικούς Δήμους που είχαν πολιτογραφηθεί ως υποβαθμισμένοι αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για τη φυγή προς τα μπρος.

Ενδεικτική της υποβάθμισης της Καλλιθέας είναι η έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα από το δίκτυο μεσιτικών γραφείων RE/MAX Ελλάς και η οποία ουδεμία σχέση έχει με πολιτικούς-δημοτικούς σχεδιασμούς. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή η πόλη μας κατατάσσεται τελευταία (!!!) στις τιμές πώλησης ακινήτων στην Αττική. Αυτό σημαίνει ότι και η ιδιοκτησία έχει χάσει την αξία της σ’ έναν Δήμο που πλέον υστερεί έναντι όλων των υπολοίπων αισθητικά, κοινωνικά, πολιτιστικά. Σε όλα!

Παρακάτω παραθέτουμε τις τιμές πώλησης του τ.μ. σε ευρώ, συγκρίνοντας την Καλλιθέα με Δήμους και περιοχές που κατά το παρελθόν θεωρούνταν πιο υποβαθμισμένοι από εκείνην κι όχι Δήμους όπως η Βουλιαγμένη, η Γλυφάδα, η Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο κ.α.

Αναλυτικά, για κατοικίες παλαιότερες της πενταετίας, οι τιμές ανά τ.μ. κινούνται στα εξής ευρώ:

– Νέα Ιωνία 650-900
– Αιγάλεω 600-950
– Δραπετσώνα 600-850
– Κερατσίνι 600-850
– Κορυδαλλός 550-800
– Νίκαια 500-750
– Καμίνια 450-700
– Νέα Φιλαδέλφεια 400-1.400
– Περιστέρι 400-1.200
– Πετρούπολη 400-1.200
– Καλλιθέα 400-600

Από χαμηλότερη τιμή πώλησης του τ.μ. ξεκινά μόνο το Ίλιον (300 ευρώ) αλλά εκείνο φτάνει σε υψηλότερη τιμή στα 1.100 ευρώ, ενώ η πόλη μας μόνο τα εξακόσια! Αυτή είναι η Καλλιθέα που παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου κι αυτή που συντηρεί η σημερινή. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους!»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανθρακούχο νερό: Πόσο καλό κάνει τελικά;

Κάνε τώρα την πρακτική σου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος