in

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων έχει γίνει η Καλλιθέα»

[dropcap]O[/dropcap] επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων έχει γίνει η Καλλιθέα!

Το πρόβλημα αυτό ήταν ανέκαθεν υπαρκτό αλλά στα 3,5 χρόνια της σημερινής διοίκησης του Δήμου, το κακό έχει παραγίνει!

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Από το πρώτο διάστημα της ανάληψης των καθηκόντων του, ο σημερινός δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο μηχανισμός του Δήμου δεν επαρκεί για την περισυλλογή και πρότεινε να ανατεθεί αυτή σε ιδιωτική εταιρία. Ψηφίσαμε θετικά με το σκεπτικό ότι αυτή η πόλη στενάζει από την έλλειψη θέσεων στάθμευσης. Από τότε μεσολάβησαν τρία σχεδόν χρόνια για να προχωρήσει ο Δήμος σε σύμβαση με εταιρία.

Έκτοτε κι αφού πέρασαν 6 και πλέον μήνες η περισυλλογή των αυτοκινήτων γίνεται με ρυθμούς χελώνας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχεδόν ισοζύγιο των αποσυρόμενων εγκαταλελειμμένων, ειδικά με τα νέα που προστέθηκαν από τις αρχές του χρόνου, από ιδιοκτήτες που απέσυραν τις πινακίδες για να μην καταβάλλουν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Επανειλημμένως έχουμε θέσει το θέμα στη διοίκηση αλλά δεν έχουμε δει τίποτα. Μόνο διαβεβαιώσεις έχουμε λάβει ότι «όλα θα γίνουν». Ούτε καν τα σχετικά «ειδοποιητήρια» δεν κολλούν στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα…

Κάποιες περιοχές της πόλης δε, στενάζουν ιδιαιτέρως. Για παράδειγμα, σε σημεία της συμβολής των οδών Σκρα και Ηρακλέους είναι εγκαταλελειμμένα τέσσερα οχήματα!

Η κατάσταση αυτή κάνει ανυπόφορη τη ζωή στην πόλη, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι πεζοδρόμια της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) έχουν καταληφθεί εξ ολοκλήρου από τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων, χωρίς ν’ αφήνουν οι ιδιοκτήτες τους καν χώρο για διέλευση ενός καροτσιού είτε μωρών, είτε αναπήρων. Κι η διοίκηση του Δήμου, κάνει τα… στραβά μάτια!»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μαθαίνει στο γραφείο ότι κέρδισε το λαχείο και… ουρεί πάνω στο αφεντικό του! (vid)

Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα (vid)