in

Δεν αφήνουν σε ησυχία την Καλλιθέα οι ληστές… αυτή την φορά χτύπησαν φαρμακείο

[dropcap]Η[/dropcap] ώρα ήταν δύο το μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη όταν η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου στην Καλλιθέα ετοιμαζόταν να κλείσει το κατάστημα της.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα οι οποίοι με την απειλή όπλου και μιλώντας της με σπαστά Ελληνικά την ανάγκασαν να υποχωρήσει σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
Εκεί ο ένας εκ των δραστών την φίμωσε και της έδεσε τα χέρια, όσο ο ένοπλος συνεργός του άδειαζε την ταμειακή αφαιρώντας σημαντικό ποσό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ kallitheaonline.gr στη συνέχεια, την έκλεισαν στην τουαλέτα λέγοντας της να μη βγει μέχρι να φύγουν και φεύγοντας, της άρπαξαν και την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και προσωπικά της έγγραφα.

Όταν η γυναίκα άκουσε την ηχητική ειδοποίηση του μηχανισμού ανίχνευσης κίνησης του καταστήματος ότι οι δράστες αποχώρησαν, επιχειρώντας να βγει από την τουαλέττα που την είχαν κλείσει και να καλέσει σε βοήθεια, ο ένας εκ των δραστών επέστρεψε στο κατάστημα γιατί είχε ξεχάσει το όπλο της ληστείας.

Οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά πιθανόν με μοτοσικλέτα, ενώ η γυναίκα αφού κατάφερε να βγει, ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Τρομοκρατημένη και αγανακτισμένη ταυτόχρονα, η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ με τους περίοικους να περνούν αρκετές φορές από το κατάστημα της για να της δηλώσουν την συμπαράσταση τους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Καταγγελία ΚΚΕ για τα σημερινά επεισόδια στην παρέλαση της Καλλιθέας

Ο μόνος καφές που πρέπει να πίνουν όσοι έχουν πρόβλημα με τη χοληστερίνη