in

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού δέχτηκε 28χρονος στην Καλλιθέα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ληστειών στην Καλλιθέα και γενικότερα σε όλη την Αθήνα… Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την επίθεση στον 19χρονο που μαχαιρώθηκε από δυο αγνώστους αλλοδαπούς που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή.

Όπως καταγγέλλει 28χρονος στην συμβολή των οδών Φορνέζη και Λυκούργου στην Καλλιθέα δυο άγνωστοι του επιτέθηκαν και υπό την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν το κινητό και κάποια χρήματα που είχε πάνω του, ευτυχώς χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν όπως έχει συμβεί σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Ο ίδιος δημοσίευσε το περιστατικό εφιστώντας την προσοχή στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Φορνέζη και Λυκούργου γωνία στην Καλλιθέα, στις 4:30-4:45 έπεσα θύμα κλοπής από 2 άτομα άγνωστης ταυτότητας. Δυστυχώς δεν μπορούσα να αμυνθώ καθώς κρατούσαν μαχαίρια. Μου πήραν το κινητό απ τα χέρια, μία σακούλα με πράγματα και ένα μικρό χρηματικό ποσό. Για να βεβαιωθούν ότι δεν θα φωνάξω βοήθεια (καθώς δεν κυκλοφορούσε ψυχή) ο ένας έπαιρνε τα πράγματα από μπροστά και ο δεύτερος με απειλούσε με το μαχαίρι κολλημένο στο σβέρκο και μου κρατούσε το κεφάλι ψηλά για να μην κοιτάξω πρόσωπα. Έφυγαν τρέχοντας που από το σοκ δεν μπόρεσα να δω προς τα που πήγαν. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήταν 2 άντρες με ύψος πάνω κάτω 1.80 και 1.70, φορούσαν μαύρες φόρμες παντελόνι με κόκκινο φούτερ ο ένας και μπλε ο δεύτερος. Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ είναι οπλισμένοι».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρουσιαστής στα κρατητήρια για αρπαγή κινητού

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη νέα Λ. Ποσειδώνος