in

Μέρα μεσημέρι επιδειξίας στην Καλλιθέα… τα κατέβασε για να της δείξει το στρινγκ του (!)

[dropcap]T[/dropcap]ι και αν το κρύο και στην Αθήνα είναι τσουχτερό τις τελευταίες ημέρες… αυτό δεν εμπόδισε καθόλου έναν ηλικιωμένο “κύριο” να πράξει ότι έπραξε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα.

Η καταγγελία της νεαρής γυναίκας αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη εχθές το μεσημέρι περίπου στις 15.00-15.30, στην συμβολή επί των οδών Σπάρτης και Δοϊράνης στην Καλλιθέα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Σύμφωνα με πληροφορίες του KallitheaCity.gr η Γ. γυρνούσε από την εργασία της, μόλις λοιπόν πέρασε το φανάρι εμφανίστηκε μπροστά της ο ηλικιωμένος άντρας, μπήκε μπροστά της, γύρισε την πλάτη του προς την κοπέλα και χωρίς κανέναν δισταγμό κατέβασε το τζιν παντελόνι του για να της “μοστράρει” το μαύρο στρινγκ εσώρουχο του, που όπως φάνηκε μάλλον καμαρώνει πολύ γι’ αυτό, η κοπέλα αντέδρασε ψύχραιμα φεύγοντας γρήγορα από το σημείο.

Ο ασυνήθιστος αυτός επιδειξίας -μιας και συνήθως επιδεικνύουν τα γενετικά τους όργανα- είναι περίπου 60-65 ετών, ασπρομάλλης με γυαλιά και μετρίου αναστήματος.

Να σημειώσουμε πως από το σημείο του συγκεκριμένου περιστατικού περνούν καθημερινά εκατοντάδες ανήλικα παιδιά καθώς σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων υπάρχουν δυο σχολεία, ένα δημοτικό και λίγο πιο κάτω ένα γυμνάσιο σχολείο.

Την προσοχή σας λοιπόν… Παρακαλούμε για κοινοποίηση για να ενημερωθούν οι περίοικοι.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο δημοσιογράφος Άλκης Φιτσόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λάζαρου Λασκαρίδη

Η δραματική στιγμή της σύλληψης άνδρα με ματσέτα σε σταθμό τρένου στο Λονδίνο (vid)