in

Με επιχειρηματία της νύχτας σχετίζεται ο ξυλοδαρμός του Αδαμαντίδη – Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών που το απόγευμα της Πέμπτης (04/06) ξυλοκόπησαν τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη στην Καλλιθέα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 19:30 το απόγευμα, όταν δύο άτομα που φορούσαν κράνη πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίνη και του είπαν σε έντονο τόνο να τους επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε λάβει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Αφού ο τραγουδιστής αρνήθηκε τα δώσει τα χρήματα που το ζητούσαν εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Μετέπειτα ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan.

Τι είπε ο Κούγιας για τον ξυλοδαρμό του Αδαμαντίδη

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο μίλησε στο star.gr και έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη.

«Χτες το απόγευμα ο Θέμης Αδαμαντίδης κατευθυνόταν σε ένα προσωπικό ραντεβού στην Καλλιθέα μαζί με τον γιο του, ο οποίος μάλιστα, οδηγούσε το αυτοκίνητο. Οταν ο γιος του άφησε τον τραγουδιστή έξω από το κατάστημα, όπου είχε προσωπικό ραντεβού, δύο άγνωστοι με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή και είτε παρακολουθούσαν τον κ. Αδαμαντίδη είτε γνώριζαν για το προσωπικό του ραντεβού, του επιτέθηκαν προκαλώντας του μεγάλες σωματικές βλάβες. Κάταγμα στη μύτη και μώλωπες σε άλλα σημεία του σώματος. Αιμόφυρτος ο τραγουδιστής οδηγήθηκε από τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας», περιέγραψε στο star.gr ο Αλέξης Κούγιας.

«Απειλές και για τον γιο του Αδαμαντίδη»

Εν συνεχεία ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Εκανε αρχικά μία τυπική μήνυση λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας του και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στις Τζιτζιφιές. Εκεί, του πήραν συμπληρωματική κατάθεση και από το Τμήμα Εκβιαστών και ο κ. Αδαμαντίδης κατονόμασε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Συγγρού, ο οποίος τους τελευταίους μήνες εκβιάζει τον τραγουδιστή με απειλητικά τηλεφωνήματα στον ίδιο και τον γιο του για να πραγματοποιήσει μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι ισχυριζόμενος ότι έχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του, που αποδεικνύει ότι ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει για τις συναυλίες. Η πλευρά του κ. Αδαμαντίδη αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας επικοινώνησε με τον επιχειρηματία

Οπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο star.gr ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γνωστό επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει εάν επιθυμεί το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. Οπως είπε ο γνωστός δικηγόρος δεν το έχει λάβει ακόμα.

«Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Τμήμα Εκβιαστών κατονομάζοντας τον επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης», σημείωσε ο δικηγόρος του, σύμφωνα με το star.gr.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αδαμαντίδης

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σπίτι του με πόνους στο κεφάλι λόγω του κατάγματος που υπέστη από τον ξυλοδαρμό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του στην Καλλιθέα

Φρίκη: Αρνήθηκε στη γυναίκα του να κάνουν σεξ κι εκείνη του έκοψε το πέος!