in

Νέο θρίλερ με τον Μάριο από την Καλλιθέα – Ανοίγει και πάλι ο φάκελος

[dropcap]X[/dropcap]ωρικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, σκορπισμένα μέσα σε παλιό εκκλησάκι στη περιοχή Λαγκάδα.

Το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί για περισσότερο από πενήντα χρόνια και δεν διαθέτει πόρτα. Βρίσκεται σε πλαγιά και το μονοπάτι που οδηγεί σ’ αυτό, είναι δύσβατο.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”latest” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Οι μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές και άμεσα άνδρες του Α.Τ. Καρδαμύλης έφτασαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν τα οστά, για να εξεταστούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Για τα ευρήματα ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου που δεν έχει σταματήσει από το 2012 να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος χάθηκε από τις 9 Αυγούστου του 2012, δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ μέλη της σπείρας, που τον απήγαγαν και τον δολοφόνησαν ήδη βρίσκονται στην φυλακή. Αρνούνται να αποκαλύψουν ωστόσο, που βρίσκεται η σορός του.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τελικά το Μουντιάλ της Ρωσίας;

Πάλεψε αλλά λύγισε η Ελλάδα, 1-2 από το Βέλγιο