in

“Ο τελευταίος επιζών”: Εξολόθρευσαν με φόλες μία ολόκληρη γατοαποικία, στην Καλλιθέα

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί τη μαζική δολοφονία αδέσποτων γατιών με φόλες στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, η εγκληματική ενέργεια έγινε στη συμβολή Παναγή Τσαλδάρη και Ματζαγριωτάκη. H ομάδα καλεί όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει στα κόστη νοσηλείας του Έκτορα (φωτογραφία) που βγήκε ηρωικά μέσα από τον εφιάλτη και παλεύει τώρα για τη ζωή του, να στείλει μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook:

«Ο Τελευταίος Επιζών

Και αυτοί οι δολοφόνοι που αδίστακτα διέπραξαν αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, συνέχιζαν για μερες να σκοτώνουν. Αποδεκατίστηκε μια ολόκληρη αποικία.

Στα χέρια της μάζευε τα πτώματα κάθε μέρα, και μιας μόνο γατούλας κατάφερε εκεινες τις μερες να προλάβει την τελευταία της ανάσα, αλλά κι εκεινη μετά από λίγο ξεψύχησε με σπασμους μέσα στα χέρια της.

Μαζί με την εθελόντρια μας Elen Konte έγινε ολόκληρη επιχείρηση να πιαστούν οι λιγοστες γατούλες της αποικιας που είχαν απομείνει ζωντανές κι είχαν σκορπισει στο άγνωστο μέσα στον τρόμο και κρύβονταν.

Ωσπου επιτελους πιάστηκαν με ασφάλεια για να πάνε για κλινικό έλεγχο και σε φιλοξενια για να σωθεί ότι σωζόταν πια.

Η κοπέλα που φρόντιζε την αποικία μέσα στον πονο της είχε ήδη σπεύσει να ενημερώσει τις αρχες και κινήθηκε διαδικασία προκειμενου να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι στυγνοί εγκληματίες.

Ένας μόνο γατος είχε απομείνει να αναζητείται.

Χαμένος ήταν, άραγε χαμενος από τρόμο, ή τον είχε πάρει ο θανατος και αυτόν..

Ωσπου εμφανίστηκε ξαφνικα, γύρισε πίσω να ζητήσει βοήθεια, σαν μια εσχάτη προσπάθεια να εμπιστευτεί πάλι τους ανθρώπους..

Σαλια κι αίμα έτρεχαν από το στόμα, κατισχνος και φοβισμένος, περίμενε εκεί, εκεί που μαζί με τις άλλες γατούλες καποτε λιαζοταν ανέμελος.

Κάποτε..

Και κινήθηκε γη και ουρανός, για να γίνουν τα πάντα για εκείνον, να του δωθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Η κοπέλα τον πήγε σε γιατρούς, της μίλαγαν για ευθανασία, τα νεφρά πειραγμένα και έλκη στο στόμα, χαμηλός αιματοκριτης υψηλα λευκά,

έφευγε…και ακόμη μια ευκαιρία ζητούσε απελπισμένα.

Η εθελόντρια μας Elen Konte μπήκε μπροστά για άλλη μια φορά ώστε να βρει κι αυτό το πλάσμα σωτηρία.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρικο κέντρο Πειραιά όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για τη ζωή του.

Αυτός ο τελευταίος επιζών διεκδικεί τώρα πίσω τη ζωή του και δεν είναι μόνος του στη μάχη.

Δίνει τεράστιο αγώνα, τιμής ενεκεν και εις μνημην όλων αυτών που χάθηκαν τόσο μαρτυρικά.

Οποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει στα κόστη νοσηλειας του Έκτορα που βγήκε ηρωικά μέσα από τον εφιάλτη και παλεύει τώρα για τη ζωή του, ας στείλει μήνυμα.

Οπως για τη δικαίωσή τους η κάθε σιωπη πρέπει να σπάει. Ετσι και για τη σωτηρία τους, ας τείνουμε πάντα χέρι ελπιδας».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
notia.gr

Τράπερ συνελήφθη στην Καλλιθέα για ξυλοδαρμό και απόπειρα αρπαγής 21χρονου

Καλλιθέα: «Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε» – Τρόμος για 13χρονο από ενέδρα συμμορίας 4 ανηλίκων