in

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Φάρο Τυφλών στην Καλλιθέα στις 28 Νοέμβρη

Σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική υποβάθμισης των υπηρεσιών προς τους τυφλούς που ακολουθεί η διοίκηση του Φάρου Τυφλών καλούν την Τρίτη 28 Νοέμβρη στις 11 π.μ. η ΕΣΚ Τυφλών και η ΣΕΑΑΝ. Η κινητοποίηση θα γίνει στο Φάρο Τυφλών, οδός Αθηνάς 17 στην Καλλιθέα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Στην ανακοίνωσή τους οι συνεπείς δυνάμεις στο αναπηρικό κίνημα αναφέρουν τα εξής:

«Να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική υποβάθμισης των υπηρεσιών προς τους τυφλούς συναδέλφους που ακολουθεί η διοίκηση του Φάρου Τυφλών. Όπως αυτό το έδειξε και με την πρόσφατη απόλυση της συναδέλφισσας Β. Χ. από τη βιβλιοθήκη.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση του Φάρου Τυφλών ζητάει από τους φοιτητές να πληρώνουν για την εκτύπωση των βιβλίων τους, ενώ γενικότερα συνδράμει όλες τις κυβερνήσεις και τη σημερινή στη συρρίκνωση και υποβάθμιση των δημόσιων Ειδικών Σχολείων για τυφλούς και γενικότερα των υπηρεσιών Πρόνοιας.

Αγωνιστικά διεκδικούμε:

  1. Να πάρουν πίσω την απόλυση.
  2. Να σταματήσει η απαξίωση της βιβλιοθήκης και άλλων υπηρεσιών και βελτίωση και αναβάθμισή τους.
  3. Να σταματήσουν οι φοιτητές να πληρώνουν για τις εκτυπώσεις των βιβλίων τους.
  4. Προσλήψεις εδώ και τώρα τυφλών και άλλων εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Όλοι στις 3 του Δεκέμβρη, Παγκόσμια ημέρα των ΑμεΑ στη μεγάλη συγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ στις 11 π.μ., στον πεζόδρομο της Κοραή (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) και μαχητική πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου».

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μην κάνετε ποτέ αυτό το λάθος όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο – Κίνδυνος για βακτήρια!

Άγνωστα έργα του Χατζιδάκι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος