in

Παρέμβαση στον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας για την άμεση πληρωμή των οφειλομένων προς τους γονείς

[dropcap]T[/dropcap]ην άμεση πληρωμή των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ προς τους γονείς πανελλαδικά, απαιτεί ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Νομού Αττικής. Μάλιστα για το θέμα αυτό αντιπροσωπεία του Ενιαίου και της Λαΐκής Επιτροπής Καλλιθέας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 12 Ιούνη, δυναμική παρέμβαση στον ΕΟΠΥΥ Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα ο Ενιαίος απαιτεί την «άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλυφτούν δωρεάν όλες οι αναγκαίες θεραπείες για τα παιδιά μας».

Όπως επισημαίνει, «κυβέρνηση και ιδιοκτήτες των κέντρων ξεζουμίζουν τους γονείς εμπορεύονται τα παιδιά μας», καλώντας «σε αγώνα τώρα». «Το κράτος», τονίζει, «έχει την υποχρέωση και την ευθύνη και πρέπει με την ίδρυση κρατικών δομών να εξασφαλίσει την πρώιμη διάγνωση και παρέμβαση την εκπαίδευση και αποκατάσταση των παιδιών μας.

Καλούμε κάθε γονιό και κηδεμόνα να δυναμώσουμε το σύλλογο, να πυκνώσουμε τις γραμμές της ΣΕΑΑΝ. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τους εργαζόμενους του χώρου, το ταξικό τους σωματείο, το ΣΕΜΙΣΕΑ, που χρόνια είμαστε μαζί στον αγώνα για να αποτρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης και των μεγαλοεπιχειρηματιών».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

«Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες των παιδιών μας και των οικογενειών μας», υπογραμμίζοντας ότι, «κάνουμε τη δική μας συμμαχία το δικό μας μέτωπο, διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας παίρνουμε θέση στον αγώνα».

«Ετοιμαζόμαστε για μεγάλες αναμετρήσεις!», σημειώνει, προειδοποιώντας ότι, «δεν θα σταματήσουν εδώ, έχουν το μεγάλο κόφτη έτοιμο, το λεγόμενο ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα για μαζικές περικοπές στα επιδόματα αναπηρίας και συντάξεις, και στην ειδική αγωγή.

Αγώνας να μην περάσουν τα σχέδια τους!

Να σταματήσει κάθε πληρωμή των γονιών για εξετάσεις, φάρμακα, θεραπείες, για τις ανάγκες εκπαίδευσης και αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες.

Είναι ευθύνη του κράτους και πρέπει να την αναλάβει με 100% κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό και με τη δημιουργία νέων δημόσιων δομών σε υγεία – πρόνοια – ειδική αγωγή με δωρεάν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες.

Ο σύλλογος μας είχε προειδοποιήσει για τις εξελίξεις γι’ αυτό είναι και στο στόχαστρο της κυβέρνησης.

Το φόβο μας να έχουν. Αποκαλύψαμε το σχέδιο των ιδιοκτήτων με τη σύμβαση. Το μονό που τους νοιάζει είναι η εκμετάλλευση των παιδιών μας. Τώρα που η σύμβαση δεν υπογράφτηκε δεν λένε κουβέντα για τον κόφτη στις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ για την ειδική αγωγή. Γι’ αυτό υπάρχουν οι καθυστερήσεις των πληρωμών στην ειδική αγωγή».

«Μην το βάζετε κάτω», καταλήγει ο Ενιαίος, υπογραμμίζοντας ότι, «ο συλλογικός αγώνας η μονή διέξοδος. Πάρτε μέρος στις εκλογές του συλλόγου που ολοκληρώνεται στις 15 του μηνά.

Ψηφίζουμε στα νότια προάστια Δευτέρα και Πέμπτη 5.30 – 8.30 Πηλέως 56 Άγιος Δημήτριος και στην Καλλιθέα η κάλπη θα είναι στο κεατ την Τέταρτη Θησέως 210 και Σπάρτης από της 5 – 9 μ.μ. και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά Χαλκοκονδύλη 37 2ος όροφος πλατεία Βάθης 9.30 – 2.30 π.μ. και 5.30 – 8.30 μ.μ.

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη στον αγώνα η νίκη».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τραβούσε βίντεο ενώ την κυνηγούσε αρκούδα και δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Αλάνι ball boy έβγαλε selfie με τον Κριστιάνο Ρονάλντο