in

Με το πιστόλι στο κεφάλι ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα

[dropcap]E[/dropcap]νοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε μίνι μάρκετ επί της οδού Δημοσθένους, δύο άτομα με πιστόλια στα χέρια εισέβαλαν στο κατάστημα και σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με τις εισπράξεις και εξαφανίσθηκαν.

Οι δύο δράστες μετρίου αναστήματος με μαύρα ρούχα, κουκούλες full face και οπλισμένοι με πιστόλια εισέβαλαν στο κατάστημα 5 λεπτά μετά τις 12 τη νύχτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr ο ένας από τους ληστές κινήθηκε πρώτος σημαδεύοντας από ψηλά στο κεφάλι τον πελάτη αναγκάζοντας τον να γονατίσει στο πάτωμα. Τον κράτησε στο πάτωμα μέχρι ο δεύτερος δράστης να ολοκληρώσει την ληστεία.

Ο δεύτερος δράστης ο οποίος περίμενε στην είσοδο, ακολούθησε και μόλις έφτασε μπροστά στο ταμείο, σημαδεύοντας τον υπεύθυνο του καταστήματος τον ανάγκασε να σταθεί μακριά από το ταμείο. Στη συνέχεια ο δεύτερος δράστης άνοιξε μόνος του το συρτάρι του ταμείου και αφαίρεσε από μέσα το συρτάρι της ταμειακής με τις εισπράξεις.

Φωτογραφία από kallitheaonline.gr

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρία στελέχους της επιχείρησης, εχθές από τα κεντρικά της εταιρίας διανεμήθηκε email προς τους υπευθύνους των καταστημάτων να είναι προσεκτικοί καθώς αναμενόταν ληστεία σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου

Ισόβια κάθειρξη για τον δολοφόνο του Καλλιθεάτη Στάθη Σιργιανίδη (vid)