in

“Ποδοσφαιρικό” το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Κερκύρα

[dropcap]M[/dropcap]ε το φέρετρό του σκεπασμένο με τη σημαία της θρυλικής Καλλιθέας, της οποίας υπήρξε ποδοσφαιριστής, στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, εκατοντάδες συμπολίτες μας συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Μπάμπη Κερκύρα.

Ήταν ο τρίτος γιος του παλαιού προέδρου και συνιδρυτή του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρου Κερκύρα κι ο τελευταίος που έφυγε από τη ζωή μετά τον Νίκο και τον Κώστα, που είχε διατελέσει επί μακρόν αντιδήμαρχος της πόλης, επί δημαρχίας Κυριόπουλου.

Ανάμεσα σε ‘κείνους που έδωσαν το «παρών» στο «ύστατο χαίρε» στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, ήταν ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, η επικεφαλής της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη, ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νατάσσα Αδαμοπούλου, Κώστας Πολυχρονίδης και Ανέστης Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα Σταύρος Καρακασίδης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Ερμείδης, το μέλος της διοίκησης του συλλόγου Λάκης Μιχαηλίδης και πολλοί παλαιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μπάμπης Κερκύρας αποχαιρέτησε τα εγκόσμια σε ηλικία 73 ετών…
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στην Καλλιθέα ο Παναγιωτίδης

Αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά