in

Πώς μετά από έξι μήνες βρέθηκε νεκρός στα Μέγαρα 49χρονος που εξαφανίστηκε στην Καλλιθέα – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Μια αστυνομική ταυτότητα και μια άδεια οδήγησης υπό στοιχεία Β.Γ., καθώς και μια τραπεζική κάρτα, που εντοπίστηκαν το Σάββατο 21/10 στο δάσος Παπαλιά στα Μέγαρα, οδήγησαν στο συμπέρασμα πως το κρανίο και τα οστά που ήταν στο σημείο ανήκαν σε 49χρονο, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Το μακάβριο θέαμα εντόπισε ένας 46χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές, ενώ παράλληλα βρήκε δύο κλειδιά και 4,60 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, έχοντας στα χέρια τους την εν λόγω ταυτότητα, προχώρησαν σε αναζήτηση στο ηλεκτρονικό αρχείο, απ’ όπου προέκυψε πως η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 5/4/2023 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Το απόγευμα του Σαββάτου το Τ.Α. Καλλιθέας ενημερώθηκε για τον εντοπισμό των οστών, και έτσι κλιμάκιο αξιωματικών με επικεφαλής τον διοικητή του Τμήματος μετέβη στο σημείο για αυτοψία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 5/4/2023 εμφανίστηκε στο Τ.Α. Καλλιθέας η 36χρονη σύντροφος του 49χρονου, με καταγωγή τη Ρωσία, και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Παράλληλα, προχώρησαν και σε εκτενή έρευνα των χώρων όπου εθεάθη, σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, ο εξαφανισθείς για τελευταία φορά, χωρίς όμως μέχρι τη δεδομένη στιγμή να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
iefimerida.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κλειστό την Πέμπτη το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Καλλιθέα – Μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση

Άνδρας πήγε… γυμνός να ψωνίσει σε σούπερ μάρκετ της Δυτικής Αττικής (vid)