in

Τεράστια προσέλευση κόσμου στο σεμινάριο Α’ Βοηθειών στην Καλλιθέα – Έκλεισε με ομιλία του Ιαβέρη!

Τρομερά αισιόδοξο και ελπιδοφόρο ήταν το ενδιαφέρον και η τεράστια προσέλευση του κόσμου κυρίως νεαρής ηλικίας στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας για να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του Ανθρωπιστικού Οργανισμού «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» που διοργανώθηκε από τον κ. Γιώργο Νικολαΐδη ιδιοκτήτη της Σχολής Οδηγών «Νικολαΐδης».

Παρά τις τέσσερις και πλέον ώρες που διήρκεσε η δράση από τις 5 μέχρι και τις 10 παρά περίπου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος το σεμινάριο και κάνοντας παράλληλα ερωτήσεις στους διασώστες οι οποίοι απαντούσαν αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις.

Εκτός από το σεμινάριο υπήρξε ενημέρωση από τα σώματα ασφαλείας, όπου ο καθένας από την δική του σκοπιά πληροφόρησαν τον κόσμο πως αντιμετωπίζουμε ένα τροχαίο με ή χωρίς τραυματίες τις πρώτες στιγμές που συμβαίνει. Οι ομιλητές ήταν: για την Πυροσβεστική υπηρεσία Καλλιθέας ο Υποπυραγός κ. Ιωάννης Παπαδοπουλος, ο κ. Ηλιας Αλεξόπουλος αστυνομικός διευθυντής Καλλιθέας, ο κ. Κωνσταντίνος Νάστος Ανθυπαστυνόμος Τροχαίας Καλλιθέας. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης.

Η βραδιά έκλεισε με την καθηλωτική ομιλία του θρυλικού Οδηγού Αγώνων Αυτοκινήτου Ιαβέρη κατά κόσμον Αναστάσιου Μαρκουίζου. Ο κ. Μαρκουίζος με τις ομιλίες προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να αποκτήσει σωστή οδική συμπεριφορά καθώς η Ελλάδα έχει πολύ ψηλούς δείκτες στα τροχαία ατυχήματα, όπως αναφέρει πάντα χαρακτηριστικά «πρέπει να γυρνάμε ασφαλείς στο σπίτι μας όπου μας περιμένουν οι αγκαλιές των δικών μας ανθρώπων».

Το Kallithea City θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Νικολαΐδη για την προσφορά του στους δημότες της Καλλιθέας, χαιρόμαστε επίσης που ήμασταν μέρος αυτής της δράσης ως χορηγοί επικοινωνίας!

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Δημοσθένους 120 & Δαβάκη
Τηλέφωνο: 210 95 99 702 – 697 962 99 04
nikolaidisdrive.gr – Facebook – Instagram

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νίκη επί του Κερατσινίου στο Έλ Πάσο!

Άγρια επίθεση και μπουνιές σε γυναίκες: «Πάρε τον κορονοϊό σου και τράβα σπίτι»