in

Σκηνές κυριολεκτικά… Ελ Πάσο στην Καλλιθέα με ξύλο μέχρι αναισθησίας

[dropcap]T[/dropcap]ο ντέρμπι μεταξύ Εθνικού και Προοδευτικής βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, αλλά χαμένο το ποδόσφαιρο, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας.

Οι “κυανόλευκοι” του Νίκου Νεντίδη νίκησαν 1-0 την Προοδευτική για την 13η αγωνιστική, την άφησαν στο -4 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ, που θα οδηγήσει σε μπαράζ ανόδου στη Football League.

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 70ό λεπτό. Ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη στον Γκέσιο. Ο Κατσικοκέρης στο 71′ δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και έκανε το 1-0. Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 70ό λεπτό. Ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη στον Γκέσιο. Ο Κατσικοκέρης στο 71′ δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία και έκανε το 1-0.

Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής

Αμέσως μετά το γκολ επικράτησε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και στα ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Η Προοδευτική μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook κατήγγειλε ότι τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Ντάγκας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απίστευτο τζακούζι μέσα σε αυτοκίνητο (vid)

«Δεν πηγαίνω στην Καλλιθέα… γιατί δεν θέλω να με βλέπουν οι γείτονες μου. Ντρέπομαι…»