in

Συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της Ανδριάνας που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή

[dropcap]H[/dropcap] μητέρα της μικρής Ανδριάνας από την Καλλιθέα που έφυγε τόσα άδικα στην τρυφερή ηλικία των εννιά χρονών, θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για όλα τα παιδιά του κόσμου μέσω του προφίλ της στο facebook.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Δείτε την ανάρτηση της:

«Η κόρη μας Ανδριάνα Αναπλιώτη έφυγε στις 5 Οκτώβρη από ανεύρυσμα, αλλά θα ζει πάντα. Τα τελευταία της λογία ήταν “Μαμά γιατί να υπάρχει κακιά στον κόσμο; Γιατί να βασανίζονται παιδιά; Γιατί να υπάρχουν ορφανά και άρρωστα παιδιά; Είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο. Απόψε θα συναντήσω τον πάππου”. Στις 12 Νοεμβρίου η μαμά, ο μπαμπάς θα τρέξουμε στον Μαραθώνιο των 5 χλμ με την φανέλα με τον αριθμό της κόρης μας και θα τερματίσουμε μόνο και μόνο για στείλουμε το μήνυμα, να μην κλείνουμε τις πόρτες όταν ακούμε πως παιδιά κακοποιούνται δίπλα μας, για να στείλουμε το μήνυμα της κόρης μας να μην κλείνουμε τα μάτια στα φτωχά, αδύναμα και ορφανά παιδιά. Να είστε όλοι εκεί. Θερμή παράκληση για κοινοποίηση. Σπάμε όλοι την σιωπή, όλοι μαζί, να μην υπάρξει άλλο παιδί βασανισμένο. Όταν κινδυνεύει παιδί ανοίγουμε όλοι τις πόρτες μας, καταγγέλλουμε το περιστατικό έστω και ανώνυμα στην αστυνομία επί τόπου, καλούμε το χαμόγελο του παιδιού».
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στα σκουπίδια καταλήγουν εκατομμύρια σε χρυσάφι και ασήμι

Αφαίρεση διπλώματος αν μιλάς στο κινητό η πετάς τσιγάρο!