in

Συνέλαβαν αναρχικούς που μαχαίρωσαν νεαρό μέρα μεσημέρι μετά την παρέλαση στην Καλλιθέα!

Προφανώς ορισμένοι έχουν την εντύπωση πως μπορούν και έχουν το δικαίωμα, ορμώμενοι από την ιδεολογία τους, να μαχαιρώνουν και να προπηλακίζουν όποιον φέρει Ελληνική Σημαία. Ένα τέτοιο αποτρόπαιο περιστατικό, που παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία, συνέβη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και αμέσως μετά την μαθητική παρέλαση στην Καλλιθέα, με το μαχαίρωμα ενός νεαρού από ομάδα «αντιφά».

Ο ίδιος ο νεαρός «ανέβασε» την φωτογραφία, γράφοντας: «Εχθές, δέχθηκα επίθεση από 15 αναρχικούς και μαχαιρώθηκα στην παρέλαση στην Καλλιθέα. Και ο λόγος γιατί είμαι Έλληνας. Το νου σας αδέλφια, τα μάτια σας 14, γι’ αυτό το ανέβασα τώρα, δεν θέλω να υπάρξουν κι’ άλλα θύματα εκτός από μένα». Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το indymedia στο οποίο οι μαχαιροβγάλτες έγραψαν: «Στο άκουσμα πως φασίστες το παίζανε μάγκες πίσω από μπλέδες στη πλατεία Κύπρου εξορμήσαμε στις γειτονιές μας. Καταφέραμε και τους πετύχαμε, και για άλλη μια φορά κατάλαβαν πόσο επίπονο είναι να είσαι φασίστας στη Καλλιθέα».

‘Όπως αναφέρει ο notiosxtypos.gr άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία επιλήφθηκε του σοβαρότατου συμβάντος στην Καλλιθέα και η Προστασία Πολιτεύματος συλλέγοντας και αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη τους και να τους συλλάβει μέσα στα σπίτια τους!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου: Η γιορτή των παραγωγών στην Καλλιθέα

Συλλογή με τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει στο λογαριασμό μας στο instagram!