Στην Καλλιθέα συνελήφθη ο αδελφοκτόνος που μαχαίρωσε την δασκάλα στο Π.Φάληρο
in

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον αδελφοκτόνο Καλλιθεάτη – Αφού την σκότωσε πήγε σε ψαροταβέρνα (vid)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις κινήσεις του 52χρονου που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα με την κατηγορία της δολοφονίας της αδελφής του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της συντρόφου του, κ. Σταύρο Γεωργίου, ο αδελφοκτόνος μετά τη δολοφονία πήγε για ψάρι, σε εστιατόριο με ζωντανή μουσική στην Πειραϊκή.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορούμενου, την ημέρα της δολοφονίας ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε σταθμεύσει μερικά στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, λέγοντας στην φίλη του να τον περιμένει στο όχημα γιατί είχε μία δουλειά.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία μάλιστα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, δεν αντιλήφθηκε τι έκανε ο 52χρονος όσο απουσίαζε από το όχημα. Όταν επέστρεψε ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και για αυτό πήγαν σε ψαροταβέρνα στην Πειραϊκή για να γευματίσουν υπό τους ήχους μουσικής. Η αδελφή της γυναίκας, που είχε πάνω από επτά χρόνια σχέση με τον 52χρονο, επισήμανε ότι φοβόταν τον βίαιο χαρακτήρα του.

«Τη χτυπούσε ερχόταν σπίτι με μελανιές. Η αδελφή μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα. Ο 52χρονος έκλαιγε συνέχεια και της δημιουργούσε προβλήματα. Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα. Η αδελφή μου τον φοβόταν», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όταν άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις, κατάλαβα ότι ήταν αυτός. Είχε απειλήσει πάρα πολλές φορές και την αδελφή μου και την οικογένεια μου. Έλεγε ότι θα μας κάψει. Η αδελφή μου μού είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβλήματα με την αδελφή του. Της έλεγε ότι δεν στέκει, ότι είναι τρελή».

Μετά το έγκλημα ο 52χρονος κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του στον Κάλαμο, κοντά στο πατρικό της συντρόφου του με την οποία είχε καθημερινή επαφή.

Ο ίδιος στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το έγκλημα, δηλώνει παντελή άγνοια και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών είναι: “Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα, αλήθεια μου λέτε πως σκότωσα την αδελφή μου;”.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι είδαν το σκηνικό του άγριου μαχαιρώματος της 53χρονης δασκάλας και μάλιστα στην μέση του δρόμου και έχουν δώσει περιγραφές του δράστη ενώ ένας από αυτούς, όταν ο δολοφόνος απομακρύνθηκε από το σημείο τον ακολούθησε διακριτικά και τον είδε έξω από ένα αυτοκίνητο να διπλώνει ένα σουγιά που κρατούσε στα χέρια του, να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να απομακρύνεται από το σημείο.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και όταν τον έδωσε στους αστυνομικούς, από τα τερματικά τις Τροχαίας διαπιστώθηκε πως ο συγκεκριμένος αριθμός «βγαίνει» στο όνομα του αδελφού της άτυχης δασκάλας.

Η 53χρονη είχε καταγγείλει πολλές φορές τον αδελφό της για απειλές και βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, ενώ λίγες ημέρες πριν από τη στυγερή της δολοφονία είχε υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Δικαιοσύνη προκειμένου να επιβληθούν στον αδελφό της ασφαλιστικά μέτρα, καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει κάτω από το καθεστώς του φόβου.

Οι διαφορές που είχαν τα δυο αδέλφια, φαίνεται πως ήταν οικονομικές και προσωπικές, καθώς ο 52χρονος ποτέ δεν άντεξε το γεγονός ότι η αδελφή του είχε εγκαταλείψει το πατρικό τους στην Καλλιθέα όπου και διέμεναν και είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κρατήρας με διάμετρο 1 μέτρου στην Καλλιθέα

Νίκος Γιοβανίδης

Νίκος Γιοβανίδης: «Δεν κατεβαίνουμε στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου»