Βούλιαξε υπαίθριο πάρκιγνκ στην Καλλιθέα – Οι πρώτες εικόνες
in

Τι απαντά ο Δήμαρχος Καλλιθέας για το πάρκινγκ που βούλιαξε (vid)

Για το πρωτοφανές περιστατικό στο πάρκινγκ δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Ταύρου στην Καλλιθέα, μίλησε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Σημειώνεται το απόγευμα της Παρασκευής άνοιξε η γη στο συγκεκριμένο υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τρία οχήματα να βρεθούν στο κενό.

Μιλώντας στο “Ε”, ο κ. Κάρναβος εξήγησε πως έγινε καθίζηση στο σημείο που βρίσκεται η κοίτη του ποταμού Ιλισού και αποκαλύφθηκε η όχθη του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν πρόκειται για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, που ανήκει στον δήμο. Όπως είπε τον χώρο διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και εκεί είχαν γίνει εργασίες από το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν από 30 χρόνια για την κάλυψη του ποταμού. «Από τότε που διαμορφώθηκε ο χώρος πριν από 30 χρόνια, ο κόσμος παρκάρει εκεί τα αυτοκίνητά του», τόνισε.

Ο κ. Κάρναβος, σημείωσε πως ούτε η διαγράμμιση που υπάρχει έχει γίνει από τον δήμο.

«Το έργο το έχει κάνει το πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ που βρίσκεται και στο σημείο μαζί με το ΙΓΜΕ για να ελέγξουν κατά μήκος τον χώρο, να δουν αν η καθίζηση αυτή έχει επηρεάσει και παρακάτω τον δρόμο. Εμείς παρότι δεν είμαστε οι αρμόδιοι , έχουμε λάβει μέτρα και έχουμε αποκλείσει το πάρκινγκ. Το έχουμε κλείσει και με γερανό του δήμου απομακρύναμε τα οχήματα. Θα καλέσουμε τους υπεύθυνους και εγγράφως να αναλάβουν τις ευθύνες τους» επεσήμανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας.

Δείτε το βίντεο του Ε

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νίκη της Καλλιθέας με 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Άννα Κορακάκη