in

Το πρώτο σχολείο με φωτοβολταϊκό σύστημα στην Καλλιθέα

[dropcap]T[/dropcap]ο πρώτο σχολείο της πόλης με αυτοπαράγωγο φωτοβολταϊκό σύστημα είναι γεγονός. Τα χρόνια γραφειοκρατικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον παράγει ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο αγοράζει η ΔΕΗ αποδίδοντας το αντίστοιχο αντίτιμο στον Δήμο Καλλιθέας βάση μιας σύμβασης 25ετούς ισχύος που έχει υπογράψει η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως  αναφέρει το kallitheaonline.gr με αυτό τον τρόπο ο δήμος Καλλιθέας εξοικονομεί περίπου 5.000 ευρώ ετησίως και το έργο «έτρεξε» η διοίκηση του δήμου Καλλιθέας και της Σχολικής Επιτροπής.

«Έπειτα από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, το πρώτο σχολείο της πόλης μας με αυτοπαράγωγο φωτοβολταϊκό σύστημα είναι γεγονός! Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο ΔΕΔΔΗΕ για την καλή δουλειά που έγινε και να με συγχωρήσουν που ήμουν λίγο πιεστικός όλο αυτό το καιρό ώστε να γίνει η σύνδεση του όσο πιο σύντομα γινόταν!» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής του δήμου Καλλιθέας.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Κουτσογιάννης με τον τεχνικό της ΔΕΔΔΗΕ – Στιγμιότυπο από την σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος του 5ου Λυκείου Καλλιθέας με το δίκτυο της ΔΕΗ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν: Ο Ελληνικός στρατός δεν πλησιάζει στα Ίμια

Ημερίδα στην Καλλιθέα με θέμα: «Εκπαίδευση, Αθλητισμός, Διαχείριση και Ανάδειξη ικανοτήτων παιδιών με ΔΕΠ-Υ»