https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2017/09/eea_dimos_kallitheas2.jpg
in

Τρόφιμα αξίας 13.000 € έκανε δωρεά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στον δήμο Καλλιθέας

[dropcap]T[/dropcap]ο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επέδειξε για μία ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία, προσφέροντας την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 τρόφιμα στον Δήμο Καλλιθέας για τις ανάγκες συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση και είναι πολλοί.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν -με τη συμβολή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας- στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας.

Η παράδοση έγινε από αντιπροσωπεία του ΕΕΑ αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον α΄αντιπρόεδρο κ. Νίκο Λεβετσοβίτη και το μέλος Δ.Σ. κ. Νίκο Κογιουμτσή, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Άννα Γιαννάκου Πάσχου, και από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολαράκος.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι «δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, αν υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πεινάνε», συνέχαρη τον Δήμαρχο Καλλιθέας για τις προσπάθειές του και υπογράμμισε την ανάγκη συνένωσης δυνάμεων για το κοινό καλό.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Epikairotita”]

«Θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Καλλιθέας είναι ο 8ος Δήμος που προσφέρουμε σήμερα τρόφιμα για τις πολύ μεγάλες ανάγκες που έχει σήμερα ο Δήμος. Και βεβαίως πρέπει να πω στον δήμαρχο ένα μεγάλο μπράβο για τις προσπάθειές του. Πραγματικά νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά τα πράγματα, γιατί εμείς ζούμε από το λαό, ζούμε από τους ανθρώπους του μόχθου και άρα θέλουμε πραγματικά να μην υπάρχουν αυτές οι ανισότητες. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και αύριο με την Αρχιεπισκοπή. Εκτιμάμε ότι πραγματικά όλες οι επιχειρήσεις, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθημερινά δείχνουν αυτή την ευαισθησία, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χώρα μας θα πάει μπροστά όταν συνενωθούν οι δυνάμεις προς το κοινό καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά το ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Νίκος Λεβετσοβίτης, δήλωσε ότι «στα πλαίσια της στήριξης του κοινωνικού έργου των Δήμων στο νομό Αττικής, σήμερα στον Δήμο Καλλιθέας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στηρίζει ένα δήμο στο δύσκολο έργο που έχει και βέβαια έναν δήμαρχο, ο οποίος είναι από τους πιο δραστήριους δημάρχους, όχι μόνο στο νομό Αττικής αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα κι ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτό το έργο που γίνεται στο δήμο Καλλιθέας και σε υπόλοιπους δήμους».

Ο κ. Νίκος Κογιουμτσής, μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ, σημείωσε «στα πλαίσια στήριξης ενός κοινωνικού έργου που ξεκίνησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο για τους Δήμους της Αττικής, πρωτοστατούμε και εδώ ως Επιμελητήριο προσπαθούμε και εμείς με τη δική μας νότα, με τη δική μας δυναμική να δώσουμε ώθηση σε μία φθίνουσα πράγματι κοινωνική διαδικασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νομό Αττικής». «Ως δημότης και της Καλλιθέας και σαν μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και σαν τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας επικροτώ όποια διαδικασία και όποια λογική είναι προς αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Θερμές ευχαριστίες από τον Δήμαρχο

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, ευχαρίστησε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας για τη σημαντική αυτή δωρεά και υποσχέθηκε ότι «θα πιάσει τόπο».

«Παρότι η ανθρωπιστική κρίση τρέχει εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ακόμη έλλειμμα από ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στην κατεύθυνση του εθελοντισμού. Με αυτόν τον τρόπο σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έρχεται και καλύπτει αυτό το κενό και προσφέρει από το υστέρημα των επαγγελματιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά γι΄αυτή την προσπάθεια το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα πολλά τρόφιμα που μας έφεραν, η σημαντική αυτή δωρεά θα πιάσει τόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Τιμητικές πλακέτες

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου παρέδωσε στον δήμαρχο Καλλιθέας τιμητική πλακέτα τιμώντας τον για το έργο που προσφέρει, ενώ και ο Δήμαρχος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαριστώντας το Επιμελητήριο για τη σημαντική του αυτή δωρεά.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο πρόσωπο που πολιτεύεται στην Καλλιθέα, έριξε «πιστολιά» σε ξενοδοχείο – Το θέμα έφτασε στον δήμαρχο

Περιβαλλοντικό «χαράτσι» στις πλαστικές σακούλες – Πόσο θα πληρώνουμε από το 2018