in

Ο Φιλαθλητικός και ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου «Κallithea Run»

[dropcap]O[/dropcap] Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας για 8η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου Κallithea Run ο οποίος έγινε από πέρυσι Διεθνής μετά την “αδελφοποίηση” του με το GRAND PRIX 10k, της Πράγας που κατέχει το Golden Label της IAAF.

Σας περιμένουμε όλους στην εκκίνηση ενός αγώνα θεσμού για την πόλη της Καλλιθέας και με ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων των δρομέων της Αττικής, την Κυριακή το πρωί  7η Απριλίου στην πλατεία Δαβάκη, στο Kallithea RUN 2019!

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα 10χλμ αν πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι να τρέξετε μια διαδρομή ιδανική για να βελτιώσετε το προσωπικό σας  ρεκόρ. Με φίλους, αν θέλετε να μοιραστείτε τα δέκα χιλιόμετρα, σαν ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ 2,5 χλμ  ή διανύστε τα 5χλμ  σε μια επίπεδη διαδρομή δίπλα στους πρωταθλητές Ελλάδας τρέχοντας  στο δικό σας ρυθμό με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Οι διεθνείς συμμετοχές δρομέων από όλη την Ευρώπη είναι κι εφέτος δεδομένες καθώς ο αγώνας μας αποτελεί έναν διεθνή αθλητικό  τουριστικό προορισμό με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ κι όπως έχουν δείξει οι μέχρι τώρα εγγραφές στις διαδρομές για τα  5χλμ και 10 χλμ   και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για το Kallithea Run όπως κάθε χρονιά.

* Οι διαδρομές του αγώνα, που διεξάγεται επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, τόσο στα 5 km όσο και 10 km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International (Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAAF.

* Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ και ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ: www.kallithearun.gr ή στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης”, τηλ. 210 9578388 – 698 2105047.

* Οι διοργανωτές του αγώνα Kallithea Run  ως φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διαθέσουν μέρος τον εσόδων του στον «Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Η Κιβωτός του Κόσμου”

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τι είναι οι “τζιτζιφιές” που πήρε το όνομα της η παραλιακή συνοικία της Καλλιθέας

Διανομή τροφίμων TEBA/FEAD στον Δήμο Καλλιθέας