in

Φονική ενέδρα σε 44χρονο επιχειρηματία στην Καλλιθέα – Τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του

[dropcap]A[/dropcap]ιμόφυρτος με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από την κάνη όπλου και λοστούς γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια 44χρονος ιδιοκτήτης γνωστού καφέ λίγο μετά τις 12 τη νύχτα της Τετάρτης στην καρδιά της Καλλιθέας.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr ο 44χρονος επέστρεφε στην οικογένεια του από το κατάστημα του στην οδό Θησέως το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Εξερχόμενος από το κατάστημα, άτομο το οποίο, όπως όλα δείχνουν, τον παρακολουθούσε δίνει σινιάλο στους τρεις δράστες που τον περίμεναν στην πυλωτή της πολυκατοικίας του.

Σε ελάχιστα λεπτά ο 44χρονος εντελώς ανυποψίαστος φτάνει στην εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει. Λίγο πριν εισέλθει στο κτίριο, εμφανίζονται μπροστά του τρία άτομα εκ των οποίων το ένα με την απειλή όπλου και τα άλλα δύο κρατώντας λοστούς του ζητούν το τσαντάκι με τις εισπράξεις του καταστήματος. Ο 44χρονος αντιστέκεται και οι τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους αρχίζουν να τον χτυπούν στο κεφάλι, οι δύο με τους λοστούς και ο ένας με το όπλο καταφέρνοντας του πολλαπλά χτυπήματα. Αιμόφυρτος ο νεαρός επιχειρηματίας και πατέρας ενός μικρού παιδιού αναγκάζεται να εγκαταλείψει την μάχη, και φεύγοντας του αφαιρούν με βία το τσαντάκι το οποίο περιείχε σημαντικό πόσο, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια τραπέζης, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και το δίκυκλο με το οποίο διένεισε την απόσταση από το κατάστημα του μέχρι το σπίτι.

Ο 44χρονος για να μην ανησυχήσει την σύζυγο του και το παιδί τους επιστρέφει άσχημα χτυπημένος και αιμόφυρτος στο κατάστημα. Εκεί εξιστορεί την περιπέτεια του, ειδοποιείται η Άμεση Δράση και στη συνέχεια ο νεαρός επιχειρηματίας διακομίζεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Περίπου στη 1 τη νύχτα, μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντοπίζουν το δίκυκλο επί της οδού Ιλισσού στο Μοσχάτο, ενώ για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια Καλλιθέας. Ειδικότερα, η Ασφάλεια Καλλιθέας ερευνά εξονυχιστικά καρέ-καρέ βίντεο από κάμερες προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών της φονικής ενέδρας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Προσλήψεις 25 καθηγητών Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Καλλιθέας

Η σοκαριστική ιστορία της Πόνι – Του ουρακοτάγκου που βίαζαν άνθρωποι σε οίκο ανοχής