in

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας καταδικάζει την φονική επίθεση στον φύλακα της πλ. Δαβάκη (vid)

«Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας καταδικάζει την άνανδρη, φονική επίθεση που έγινε στον συνάδελφο Κατσαίτη Στέλιο φύλακα του πάρκου της πλατείας Δαβάκη, από «γνωστούς» θαμώνες της πλατείας.

Ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στην υπόδειξη του να αποχωρήσουν από το πάρκο για να κλειδώσει, του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον βαριά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.

Καλούμε τη Δημοτική αρχή αναλογιζόμενη το μέγεθος του προβλήματος να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να αποφθεχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Σημειώνουμε δε ότι σε παλαιότερες εποχές και αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της ασφάλειας στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας η νυχτερινή βάρδια των φυλάκων αποτελούταν από 2 υπαλλήλους.

Καλούμε επίσης την ΕΛΑΣ να συλλάβει άμεσα τους «γνωστούς» θαμώνες και να τους παραδώσει στην δικαιοσύνη.

Το τραγικό αυτό περιστατικό συμπεριλαμβάνεται στα δεκάδες φονικά εργατικά ατυχήματα που συμβαίνουν στους ΟΤΑ ανά την Ελλάδα και είναι ένα δείγμα της επικινδυνότητας της εργασίας και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ευχόμαστε στο συνάδελφο ταχεία ανάρρωση»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σε καλό δρόμο οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης κατά του Λάζαρου Λασκαρίδη (vid)

Γνωρίζατε ότι ο Λεβέντης είχε καταγγείλει απόπειρα δολοφονίας του στην Καλλιθέα; (vid)